(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
من اخرم نفهمیدم افرین به این زور و بازو در شعر عاشقانه به چه معنیست(sm2)
(sm2) حق دارن (sm120) مگه یه دختر قفل فرمون میکشه (sm120) حالا یارو هر چی گفته باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اولا کلوپ بود سگا مگا توش بود (sm81) دوران باحالی بود کلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا تحت تاثیر قراضه چین بوده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm81)(sm74)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزری بود برای این البوم چنگیز (sm2)نقل قول:
معنای ظاهری رُ میگیرین شما (sm70)نقل قول:
اول آتاری بود ، کلاس سوم بودم که آتاری اومد ، فک کنم سال 70 بود ، 2 سال بعد میکرو اومد و بعدش سگا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا با این شعراشون(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]