اره احتمالا..چنگیز زور و بازوش خوب بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره احتمالا..چنگیز زور و بازوش خوب بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ، من سگا داشتم تا اونجا که یادمه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۳ تا هم بازی بود انگار داشتم ، که یکیش همون خرگوشه بود ، یکیش هم اون سرباز معروف چی بود اسمش فیلمش هم اومده بود (sm120)
بریم ی ال کلاسیکو بزنیم (sm155)
بفرمایین عمیقشو بگین امین خان که حالم نداری اواتار اپ کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه مایه دارا دارن از خاطرات خوش بچگیشون میگن (sm50)
ما که همون بدبختی بودیم که هستیم...(sm81)
نه ولی جدا منظورش این بود یحتمل که اولش اشاره میکنه عشق تو شکستم داد ، حالا هم داره تحسینش میکنه که تو عشق چطوری مچشو خوابوند یار بری تو شعر میفهمی کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوایل دهه هفتادی ها با سگا شروع کردن ، ما که اوایل دهه شصت بودیم با آتاری(sm120)نقل قول:
یه سگا بود با ۲ تاز بازی فقط (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول فردوسی پور اجازه دارم قانع نشم...من فقط حس میکنم خواسته قافیه جور کنه(sm25)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوب کاری نکن مالی ما باید جلو شما درس پس بدیم (sm120)