این ویندوز 8.1 هم جالبه ها(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
این ویندوز 8.1 هم جالبه ها(sm132)
چند تا اهنگای خوب لانا دل ری و میگین؟(sm174)
قشر مرفه جامعه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ماه دیگه صبر میکردی ویندوز 10 میومد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا از سبکش خوشم نمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفاه از سر و کله داره بالا میره(sm187)(sm149) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سون بیشتر حال میکنم (sm132)ویندوز رو ا\دیت کردم لو رفتم ویندوز بگا رفت مجبور شدم عوض کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وام میدی؟(sm120)نقل قول:
خوبه که دوست میدارم من(sm120)نقل قول:
ویندوز فقط xp (sm2)نقل قول: