سفته باید بزاری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سفته باید بزاری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین همین وضعی که تو باران از قدیم واسه چاوشی بوده اونجا واسه خراط ها و عبدلی و دیجی بلک زینک با شدت خیلی بیشتری وجود داره (sm2)نقل قول:
مجمع این دوستان که الته کسی هم راه نیمدن بینشون مگر یه معرف متعمد داشته باشی.از بچه ها قبلا بودن به دلایل مسائل امنیتی از اوردن نامشون معذورم (sm120)
بیا بهش گفتم نگوا...هی تو که اینکارو کردی...(sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی همه ی طرفدارا هستن ؟از همه قشر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم هستی ؟از بچه های اینجا کیان ؟(sm2)
هر کاری میکنی بکن ولییییی ( لهجه ترکی ) قفل فرمون نکش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقایون نیکول دوست قانع شدم..چند تا اهنگ خوبشو بگین بی زحمت(sm176)
بهشون بگو من چقدر خطرناکم...(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خواهر داوود خطر (sm2) مَلی خطر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]