ببین .. ارزش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین .. ارزش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شهری ؟ خوبه سرعتش .. البته اینجا که فعلا محدودیت پهنای باند داره حالا ببینم چی میشه تا بعد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوبه بگیر ..
(sm50)
تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون شاتلو بگیر کارت راه میوفته .. یه خوبیم داره مثلا بعضی وقتا تو سال جشنواره خرید حجم میذاره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود زندگی..(sm50)
600 توم قیمت ترافیکو اوردن پایین از اونور کل طرحا و ماهاشو ترافیکاشو جوری کردن که بیشتر از قبل باید پول بدی(sm3)
اومدن کلی حجم با قیمت مناسب فروختن و گفتن که حجما قابل انتقال به ماهای دیگه و سرویسای دیگه هم هست.. رفتیم 50 گیگ حجم خریدیم.. بعد ی ماه که شد سرویسای بدون حجم رو کلا برداشتن(sm102)
سرویسای بدون حجم رو که کلا برداشتن... 2048 زیر 8 گیگ نمیدن.. عملا سرویسی که 20 تومن میخریدیم رو باید 30 تومن پولشو بدیم یا با سرعت پایین تر بگیریم... همه چی این مملکت به همه چیش میخوره(sm2)
گفت که با بال و پری
من پر و بالت ندهم،
در هوس بال و پرش
بی پر و پر کنده شدم ... (sm50)
عشق تو بزرگم کرد.. عشق تو هلاکم کرد(sm50)
خفتگان را
چه خبر ...
از غم
شب بیداران ... (sm50)
شیر شیر شیر (sm50)
آه فاتح قلبم(sm50)
آه چشم ویروسی(sm50)
رفته بودم سر حوض،
تا ببينم شايد،
عکس تنهايي خود را در آب
آب درحوض نبود ... (sm50)
جهان به حال روزگاری که ما در آن زیسته ایم خواهد گریست ...
من از اتاق تاریک رو به آسمون میشینم ... (sm50)
با قاطعیت تمام میتونم بگم بهترین پست مجمع در این 2 سال .(sm2)(sm2)(sm2) دهنت (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشاش سرخه از بیخوابی ... (sm50)
خب دیوث شاید مشکل از سیم کشی و خط تلفنت باشه چک کردی تا به حال ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصن مشکل نداره که .. تازه اگه مشکل هم داشت باید قطع میشد .. خودشون گفتن تا 12 مگ راحت میکشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بعضی وقتا هم زنگ زدم گفتن تا 15 (sm74)
یارم به یک لا پیرهن خوابیده زیر نسترن
ترسم که بوی نسترن مست است و هوشیارش کند ... (sm81)
ای آفتاب آهسته نه پا در حریم یار من
ترسم صدای پای تو خواب است و بیدارش کن ... (sm81)
یغمایی خیلی حرفه ای و تمیز بود ولی من نمیدونم چرا هنوز ارتباط نگرفتم(sm27)
ساقی چشمان او پیمانه ، پیمانه عشق
ریزد به جام جانم
حرفی دارد رمزی گوید شیدا کند مارا
یارا ، یارا
ساقی جامی دگر آتش زان شعله ور
به یک نظر ما را ز دست ما ببر ... (sm50)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساقیا زده ام باده ی نابی که نگو
جامی زده ام از چشمه ی نگاه او
سرخوش بردم خانه به خانه کو به کو
هر دم ز چشمانش جرعه ای از جان جهان
ریزد به دل من ، روشن تر از عالم جان ... (sm50)
گـر در سفٖرم ، تویی رفیق سفرم
ور در حَضَرم، تویی انیس حضرم
القصه، بـه هـر کجا که باشد گذرم
جـز تـو نَبُود هیچ کسی در نظـرم ... (sm50)
ابوسعید ابوالخیر ...
(sm27)
آلبوم یغمایی خوبه (sm50)
(sm209)
یه زن هم نه داریم در مورد مشکلات نفت اوپک باهاش بحث کنیم (sm172)
بمیر (sm50)نقل قول:
ما را همه شب نمیبرد خواب... (sm172)
میمیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر وکاله که اغلب جنبه ی حسیش ضعیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مصطفی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک ترین آهنگ یا آلبوم از نظر سبک و حس به این آلبوم چیزی تو ذهنت هست که بهم معرفی کنی؟! (sm10)
Forndom - Dauðra Dura
خیلی حس عجیبی داره این آلبوم... یه چی شبیهش میخوام... (sm172)
ای کاش رنج آخر داشت... (sm172)
دنیای بد (sm27)
دکمه های کنده
اعتصاب خنده ... (sm50)
دود شرم سیگار
سمت نعش بد بو ... (sm50)