من جونم توو خطر نیست اسکایلر
من خودِ خطرم
طرف در خونه اش رو باز می کنه و یه گلوله شلیک می شه تو مغزش
فکر کردی همچین اتفاقی ممکنه برای من بیوفته ؟ نه !
من اونی ام که در میزنه !!!
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من جونم توو خطر نیست اسکایلر
من خودِ خطرم
طرف در خونه اش رو باز می کنه و یه گلوله شلیک می شه تو مغزش
فکر کردی همچین اتفاقی ممکنه برای من بیوفته ؟ نه !
من اونی ام که در میزنه !!!
(sm50)
پخش دنیای هنر (sm118)
10 نمونه ازجملات الهام بخش و پرگوار رضا تو اين مدت:
1- فقط كمي صبر
2- دارین جو میدینا
3- کل آلبوم سورپرایزه
4- زياد خودتونو درگير نكنيد
5- چيز خاصي نداشت آلبومش
6- کی گفته تیزر میخواد بیاد.تيزر نداريم
7- شما چيزي رو صفحه اصلي ميبيني؟
8- اگه بود كه رو صفحه ميذاشتم
9- از اين خبرا نيست
10- مشخص نيست
(sm2) نظرات وبلاگ ممر
(sm3)
کاور البوم خدایی خیلی مفهومی و خوب شده (sm127)
هم چاه سر راه تــو بايد بكنيم
هم اينكه از انتظار تو دم بزني
اين نامه ی چندم است كه مي خوانی
داريم ركــــورد كوفـــه را می شكنيم
(sm77) اوفففففف
ايييييول
خيلي عاليه كاور
من که گفتم قبلا رو کاور دنیای هنز زده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون تگ !!!! ;)
(sm2)باز دو تا رنک عوض کرد
(sm77)تا این حدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا تر نزن توو كاور (sm2)
سینجول دس بکار شد خدا بخیر کنه
کاور آلبون در 17 رنگ مختلف بزودی (sm2)
(sm70)
کاور اصلیه ..
من از اون طرح هم خوشم اومده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يادته كه
ولي اين غافلگيرم كرد
ديدي همه ميگفتن اينكه پاروي بي قايق ِ . ولي توو همه كاورا قايق هست ولي پارو نيست
طرح ديگه قشنگتر از اين
روي آسفالت قايق كشيده و منتظر با دو تا پارو كه به حقيقت تبديل شه
عالي بود
دمش گرم
کاور خوبه (sm132)
امیر کجایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رنگشو با اون که تو وب ممر مقایسه کن . نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چته (sm2) امير رو ميخواي چيكار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي خوبه كه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاروی بی قایق آلبوم جدید محسن چاوشی 16 مهر در سراسر کشور + 24 رنگ از کاور اصلی(sm2)
(sm30)
(sm2)نه خدایی این دوتا زدم قشنگ شده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون برنامه که چیدیمو انجام بده باقیو یه کار میکنیم ..نقل قول:
(sm2) نه موخوم یاد 510 رو زنده کنم یه عده خیلی زیاد هنو نمیدونن 510 چیه جریانش !!!!
آخه يه بچه 4 ساله اينجوري ميتونه نقاشي بكشه ؟ (sm120)نقل قول:
رنگ بندي هم مشكلي نداره
چيكار بايد ميكرد
انصافا چجور بايد اين عبارت پاروي بي قايق رو طراحي ميكرد كه به درد بخوره
ناهار نخردمه ..
سینجول مداد رنگیات مارکش چیه ؟(sm2)
کاور خوب نی(sm3)
هر چند مهم اهنگاس وگرنه قشنگ ترین کاورم باشه فرقی نداره(sm120)
شانسی که آوردیم اینه که سرما خورده با دوران اوج یکم فاصله داره (sm2)نقل قول:
اون موقعها عالی بود حرکاتش (sm2)(sm2)نقل قول:
تعداد رنگ : 16 میلیون رنگ (sm2) عیم این گوش های موبایلنقل قول:
سینجول :
مشخصات : 16 هسته ای
اندازه : شونصد اینچ
دوربین :510 مگاپیکسل ، ته استکانی با قابلیت زوم جهت گرفتن عکس از کامنت ها
صفحه نمایش : شونصد میلیون رنگ
باتری : هسته ای
کیفیت صفحه نمایش : 510
(sm2)
(sm30)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)510نقل قول:
ناهار نخردمه ..
!!!!نقل قول:
(sm2)(sm2)
عباس زاده هم پدیده شد (sm2)(sm2)
نقل قول:
!!!!!Msbh 510
یاد لومیا میفتی (sm2)