مریم با من قهری ؟ (sm39)(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
مریم با من قهری ؟ (sm39)(sm74)
وقتی به خودت انرژی منفی میدی علومه که باید بد بیارینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن حقته هرچی بد بیاری و حالت بد باشه
(sm89)
(sm59)از فانتزیای یه دختر دو سال مونده پشت کنکورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)علیک سلام مریم
یعنی میخوای بزرگترتو بیاری؟!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاهی که توش عاشق نشی که دانشگاه نیس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا میگن یه غمی تو این هوا هست که ادم دلش میخواد اواز بخونهنقل قول:
بعد میگن یک غمی تو این هوا هست ادم دلش میخواد عاشق بشه
اما راستشو نمیگن اقای من خانم من راستش اینه یه غمی تو این هوا هست که ادم دلش میخواد بمیره(sm50)
جقدر حالم خوب نیست امشب (sm81)
چقدر حال هیچکدوم ماها خوب نیست امشب
من تو اون ما همین طور بگیر بیا تا اخر
(sm50)
بعضیا از این دخترا که ﺗﻮ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪن؛ ﻃﻮﺭﯼ ﺧﻮﺩﺷﻮن ﭼﺲ ﻣﯿﮑنن ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺟﺮﺍﺡ ﻣﻐﺰ ﻭ ﺍﻋﺼﺎبن...
ﮐﺎﻧﺪﻭم فروش عوضی...... (sm2)