یه لحظه پاشو ببینم این دکل زیر تو نیست ؟؟؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه لحظه پاشو ببینم این دکل زیر تو نیست ؟؟؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که نوید نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مـتن عاشقــــــــانه ویژه ماه مبـــــــارک رمضـــــــان:
.
.
.
.
دوستت دارم به اندازه تمــــــــام اذان های مغـــــرب ماه رمضـــــــان
...
اوج عشــــــقِ لامصب
به به من عاشق این میوه هستم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامانم تا این خبرو شنید درجا زیر منو نگاه کرد ، خیالت راحت نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت تلگرامم به فنا رفت...
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
حالا با چه رویی برگردیم وایبر؟