ممنون بد نيستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خواننده كجا بود (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون بد نيستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خواننده كجا بود (sm120)
اختیار دارین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ؟نقل قول:
كم پيدايي
(sm2)
دلتنگی کلافگی (sm172) بابا من که همیشه هستم با اینکه اینجا سوت و کوره ولی... تو چیکارا میکنی ؟ درست تموم شد >؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) نه بابانقل قول:
دارم حالاها حالاها (sm172)
ياور هميشه مومن پلي شد ... (sm50)
اگه باشي يا نباشي براي من تكيه گاهي
براي من كه غريبم تو رفيقي جون پناهي
(sm50)
یادته اون وقتا همش میگفتی شمالی پلی شد ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
اره (sm120)نقل قول:
يادش بخير (sm74)
چرا اولش میگن قراره چاوشی بخونه بعدش میگن نه نمیخونه یعنی چییییییی؟؟؟ من به همه گفتم تیتراژش چاووشیه آبروم میره (sm81)(sm120)