(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فرصت طلایی رُ ازش نگیریم (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی بمیرم واسه خودمون با این تفریحاتمون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودزنی اینترنتی میکنه(sm120)نقل قول:
بگذریم از کیفیت بالای پست های من و این که تنها تاپیکی که فعالیت میکنم اینجا و جام جهانی بوده (sm2)نقل قول:
ولی هیچی از ارزش های حاج مهدی کم نمیشه (sm2)
حاجی اسپم(sm120)نقل قول:
هر پست تو اندازه 30 تا پست حاج مهدی میشه(sm2)
البته با کیفیتش کاری ندارم .. بحث من از نظر کمیت بود(sm2)
اصن از وقتی این بت اومد روی کار حسنم این شکلکُ گذاشت (sm187)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خیال کردیم این پول قمار نگو پول خودمون که داریم میبازیم و دارن جلو چشم خودمون کیفشُ میبرن (sm2)
امین این تیم تحلیل فیلمتون چی شد؟؟حسین کجاست(sm120)