نمیدونم یادم رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم یادم رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکی ام قدر نمیدونه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناخنم شکست باید بقیشم بگیرم(sm74) بدتر از این نمیشدنقل قول:
23 فروردین میاد بتی(sm74)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد دیر(sm178) قسمتاش چطوریه؟هر هفته یکی؟ آخه من قبلیاشو همه رو با هم دانلود کردم نمیدونم چه جوری میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال | اتلتیکو (sm59)(sm2)
شرمنده یه کار پیش اومد رفتم اون ور...نقل قول:
علی الحساب اینو را داشته باش فکر کنم خوشت بیاد!
(Trance (2013
(2013) Enemy
(prisoners (2013
(2013)The best offer
(2007) no country for old men
(The secret in theire eyes (2009
(2014)gone girl
(1995)se7en
(Leon : The professnal (1994
(2000) Requiem of a dream
(1991) The silence of the lambs
(2006) The lives of others
(old boy (2003
(The usuall suspect (1995
(2004) million dollar baby
(The departed (2006
(lock stock and two smoking barrels (1998
(Eternal sunshine of the spotless mind (2004
پ ن : هیچ ترتیب و اولویت بندی خاصی نداره!
پ ن 2 : چون فقط یه فیلم مورد علاقه معرفی کردی من بنا رُ گذاشتم که خیلی از فیلمای معروفو ندیدی واسه همون بیشتر معرفی کردم اگر بغضیاش تکراری بود و دیده بودی به سراغ بقیه گزینه ها بری
واسه دانلود که مشکلی نداری؟؟ اگر اکانت نداری و سخته پیدا کردن لینگ بگو تا بگم چیکار کنی
امید که راضی باشی! ^^
اعتماد به نفسم رو ناخونامه برم معتاد شم(sm27)نقل قول:
17 فروردین یا 23 معلوم نیس که(sm178)
مال من نمیشکنه معمولا بزنم به تخته(sm120)نقل قول:
بتی جونم همشو ببین هر کدوم خوب بود بگو ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the best offer رو دیدم...مرسی(sm10) نه اکانت ندارم ولی رایگان لینکارو پیدا میکنم مشکلی نیس مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اره هر هفته یکی بیاد(sm74)نقل قول:
فعلا bitter moon ببین عالیه من 1000 بار دیدمش(sm74)نقل قول:
واسه شما پیشنهادات دیگری داریم (sm120)نقل قول:
اینا با توجه به برداشت بنده از سلیقه دوستمون بود
ضد حاله...من کل قسمتاشو تو سه چهار روز دیدم چشمام داشت در میومد دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بده ببینم(sm120)نقل قول:
ایشالل الان بشکنه بهت بخندم(sm59)نقل قول:
نمیشکنه جیگر(sm59)نقل قول:
انقدرم قرص خوردم جواب نمیدهنقل قول:
مروری به اتفاقات مهم حوزه موسیقی در کشور که در سال ۹۳ بیشتر از بقیه اخبار مورد توجه قرار گرفتند؛
سالِ مرگِ صدا...
موسیقی ما - موسیقی در سال ۹۳ سال پر فراز و نشیبی را به خود دید. اخبار مختلفی از اتفاقات در طول امسال در رسانهها و فضای مجازی منتشرشدند.
این اتفاقات از لغو کنسرتها و عدم اعطای مجوز آلبوم برای چهرههای مختلف آغاز و به اتفاقاتی چون فوت هنرمندان و دست اندرکاران این حوزه ختم میشود. رویدادهایی که با تلخی و شیرینیهای فراوان، سال ۹۳ را به سالی پر خبر و پر حادثه تبدیل کردند. حالا در انتهای سال، بد ندیدیم که با مروری گذرا بر اتفاقات مهم سال، آرشیو ذهنی شما را فعال کنیم و با یاد آوری این اتفاقات، مروری داشته باشیم به سالی که فوت مرتضی پاشایی همه حوزه ها ی فرهنگی و اجتماعی را تحت تاثیر قرار داد.
نقل قول:
خواهش.. اینم یادم رفت اگر ندیدی اضافه کن
(2005) match point
اوکی!
به هر حال تعارف نکنی یه وقت! هر جا دیدی سخت گیر میاد بگو تا بدم!
خب اول 2 تا فیلم مورد علاقتو بگو ببینم چی به چیه (sm120)نقل قول:
(sm179)
اصلا واسم فرقی نداره اخرین فیلمی که دیدم یادم نیست کی بود بد نبود non_ stop هر فیلمی قشنگ باشه.زیادم اهل فیلم نیستمنقل قول:
نامگذاری همون دورور اقتصاد باشه خوبه یهو امسالو نچسبونه به عفت فاطمی و این چیزا بدبخت تر شیم (sm2)
همون ليستي كه بتي دادم كارتُ راه ميندازه پسنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم سال اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال دولت و ملت هم دلی و هم ...
(sm2)داش ملی تحویل بگیر مث خودتهنقل قول:
(sm120)عجب قرعه ای
یووِ چه حالی کرده 2تا قرعه ی مفت گیرش اومد رفت چهارتا
تفنگ چخماقی (sm2)
اومدیم ببینیم اهنگ محسن کی میاد..ده تا صفحه عقب جلو کردیم نفهمیدیم...البته این تاپیک همیشه چت رومه...همیشه تو تاپیک بالاست..انقد چت نکنید خوووب...حالا یکی بگه اهنگ مادر کی میاد؟؟
(sm2)همیشه پای یک زن در میان است
دوست دختر داوید تکذیب کرد؛
اِدرنه: هرگز نگفتم منچستر را دوست ندارم.
"جنجال بزرگی صورت گرفت اما من چنین حرفی نزدم. آنها حرف در دهان من گذاشتند. من چنین حرفی را نزده بودم. نمی دانم آنها در جستجوی خبر هستند یا می خواهند جنجال به پا کنند. اما شگفت زده شدم وقتی این خبر را همه جا دیدم در حالیکه چنین حرفی را هرگز نزده بودم. از منچستر خوشم می آید و آنجا را دوست دارم. در شهر مکان های زیبایی وجود دارد. کسی به عنوان رهنما، شهر را به من نشان میدهد و من خوشحالم که می توانم مکان های دیدنی بیشتری را در منچستر بشناسم. مردم می توانند با تماشای این ویدیو ببینند که آنها اطلاعات غلطی را مخابره کرده اند."
(sm2)فرگوسنم میگفت اگر یه هفت تیر داشتم فقط دو تا گلوله داشت یکیوش تو مخ ونگر میزدم یکیشم مخ ویکتوریا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اون موقعی که شما تایتانیک میدی ما ماه تلخ میدیم برادر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام سال 94 لو رفت
کار خرکی تولید الکی درآمد چوسکی بچه زورکی
شما به مسلط خودت اعصاب باش...فردا ساعت سه و نیم بعدازظهر برنامش پخش میشه بعدشم میره رو نتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Andy & Kouros – Ameneh (sm120)