یه فیلم معرفی کنم ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه فیلم معرفی کنم ؟(sm120)
دنیُ تاکسی رُ بیشتر دوست دارم! و گاو خشمگینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پدر خوانده خیلی بده هیت بد نیست! اینجا هم گفتم از بقیه بهتر بود ولی از بس کاراکترش بد بود واقعا جای بیشتری واسه ارائه نداشت (sm120)
ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آورین خوبه (sm2)
از عوارض قماره (sm120)نقل قول:
اخه کار به جایی رسید که برای برد بارسا خوشحالی باید کرد(sm120)نقل قول:
بحث تنگه وحشت الان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفر (sm120)
ریدی به هیکل اسکورسیزی و دنیرو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو بارسا نمیبندم چون فک میکنم تیم بدیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین استاد به فیلم lock .stockچند داده ؟(sm120)