پس مقواست - برم سه گانه Three Colors کیشلوفسکی رو بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس مقواست - برم سه گانه Three Colors کیشلوفسکی رو بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه گریه واسه خنده آخرین بهانه چی بود ... (sm50)
باو حالا یکشو ببین شاید به مذاق تو هم مث حسین خوش اومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظریه و ایده خیلی جالبه... ولی به نظرم جالب پیاده نشده تو فیلم...
مودم 4 م رسید (sm118) (sm79)
وقتی میگی جالب نیست حتما نیستنقل قول:
فیلم های کیشلوفسکی خوب تشریف دارن
اینجوری دوست دارم باید سه تاش رو ببینم بعد بگم مقواست (sm120)
اووکی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ملک جمشید را آواز کردند: نمیبینی دگر ما را... (sm172)(sm50)
مبارک ـه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بستی چشمت رو ... (sm81)
جهان یه فیلم کوتاه بود ... (sm50)
من از این پرسه ها خسته ام ... (sm81)
یه هدفون توی گوشامه
خیابونا رو میشمارم ... (sm81)
یکش رو 6.7 سال پیش دیدم یادمه خیلی خوشم اومد اون زمان (sm120)بقیش رو ندیدمنقل قول:
مدیرکل حراست ورزش و جوانان به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد. (sm54)
قیافرو (sm50)چه وضشه آخه (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایون 4تا قیلم خوب 2016 معرفی کنین از بیکاری نگاا کنیم
قربانت برم .. (sm51) قابلی نداره میخوای تا پستش کنم برات (sm51)نقل قول:
راستی میگم الان خدمات ارتباطی بازه برم سیم کارته رو فعالش کنم (sm59)
اینو چندین بار از وسطاش از شبکه 4 دیده بودم... این شد که گفتم یه بار دان کنم از اول ببینم چی به چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکش باز خوبه بدک نیست... 2 و 3 فقط تکرار همون ایده است...
یکش به نظر میرسه فیلم در خدمت ایده اس... ولی 2 و 3 ایده کاملا در خدمت پیشبرد فیلم و سودآوریه... تکرار (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن داداشه احسان علیخانیه (sm2) خودش گفته هستیم ولی نگفته چرا فالمیلیمون فرق داره
من از تو مفتی هم چیزی نمیگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندومبه (sm120)
اگه باید بری برو راحت
اگه باید برم بگو میرم ... (sm50)
Serena رو هم دیشب فقط به عشق بردلی کوپر دیدم
الان منم میفرستم برات .. (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور میشه به این فیلم نمره داد (sm98)(sm1)
؟
حیفه روزای رفته حیفِ روزای با تو
گفته بودم نباشی غصه میگیره جاتو
انتظاری ندارم از تو که داری میری
فکرشو میکردم یه روز دل خوشیمو بگیری
فکرِ دنیایهبی تو فکر عمری که میره
گفته بودی که هرگز من رو یادت نمیره
خونده بودم من از چشات داری دل میکنی
حالا که سوختم من به پات حرف رفتن میزنی
(sm81)
تا ساعت 7 بیشتر باز نیست افتاد واسه فردا (sm9)
فیلم بر پایه ی نظریه معروف(sm120)نقل قول:
(sm59)سرعت
چه کار کردی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)هیچی
اون کاری که گفتم انجام ندادی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این کارا مگه درایو پرایمری میشهنقل قول:
الان یه هنگ کوچیک دارم نمیدونم بخاطر اینه یا خود وین مشکل داره باس صبر کنم اپدیت بیاد
باید وقتی که میخواستی وین نصب کنی اون هاردتو در بیاری که این ssd بشه هارد اصلیتنقل قول:
الانم یه امتحان بکن ضرر نداره
من قبلا تست کردم اوکی شده ولی ssd نبود .. درش بیار .ریست کن ببین نتیجه میگیری یا نه .
(sm172)دوباره بگو
برو کابل هارد قبلیتو در بیار بزار فقط این ssd باشه . ویندوزتو ریست کننقل قول:
بعد بیا ببین اوکی شده یا نه ... اگه دیدی درست شد کابل اون یکیم بزن
اوکی همینجا باش تکون نخور (sm2)
(sm2)کابل ساتارو دربیاریا .