چه کنم؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه کنم؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)مرسی گلم ولی یه ربع مونده تا سی ام (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه یه ربع دیگه دوباره تبریکتو تولد میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی هر دو تا وکیل هم عالی بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش که هر 2 تا کتابو برداشت ستاره ی چهارم رو هم دریافت کرد (sm120)
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمشک دزد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقایون یه پدر و پسر میرن مسافرت تو راه تصادف میکنن پدره میمیره پسر حالش بد میشه میبرنش بیمارستان
دکتر میاد رو سر پسره میگه این که پسر منه
چطوری میشه
(sm173) مواظب باش تیغش تو دستت نره (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گیتارو تازه شروع کردم..تا دی وی دی 7 اینو زدمنقل قول:
سازِ من پیانوِ ..گیتارم خلاصه باید بلد باشم تا یه حدی که آهنگامو بتونم بزنم باهاش
جرات نمیکنیم جلو میلاد بگیم ما هم همین طور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی واقعا فیلم خوبی بود ....به قول تو هم حرف دشات هم حرفی مطابق سلیقه ی ما(sm120)
دیالوگ ها جدی و کنایی و بامزه به غایت در فیلم بود که دیدن فیلم رُ لذت بخش تر میکرد
بازی وکیل متهم رُ خیلی دوس داشتم (sm120)
اونجا که به میمونه گفتن hello grandpa خیلی خوب بود(sm2)