چی شده ؟ بدت میاد از هلن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده ؟ بدت میاد از هلن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگوییم بدمان می آید ، بگوییم به سلیقه ی ما نمیخورد (sm70)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر داریوش ، سیاوش ، ابی هستم (sm142)
قضیه همکاری دوباره سیاوش و یغما حقیقت داره ؟
آره . حتی ضبط آهنگ هم تموم شده و رفتن واسه میکس و مسترینگنقل قول:
موزیک ویدئو هم از اواخر مهر کلید میخوره
کوجی(sm25)
آلبوم آخر هلن خوب بود
چن تا از ترانه هاش فک کنم برا روزبه بود
(sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوهای سیاوش هیچوقت خوب نبودند (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رقیب 5s (sm2)
نقل قول:
پس اميدوار باش چون استعدادت در زمينه شعر مثل استعدادت در زمينه رياضيه كلا خيلي خوبي (sm30)
آره روزبه و افکارینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش واقعا خوبه
یه سر و گردن بالاتر از بقیه خواننده های زن
دیدم فضا شاعرانه شده ، گفتم یه چیزی تف بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر این اکبره که شعر میزاره ، آدم هوسش میکنه(sm2)
الکی بگم جدا شیم (sm50)