صابر جان دمت گرم(sm127) آدم حالش خراب باشه بیاد اینجا سروحال میشه(sm111) درست مثل من (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر جان دمت گرم(sm127) آدم حالش خراب باشه بیاد اینجا سروحال میشه(sm111) درست مثل من (sm51)
خو مگه مرض دارین؟؟؟؟(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فکر خودتون نیستین به فکر او عمه هاتون باشین گناه دارن بوخودا
حالا نظر دوستان هم مهمِ اگه به توافق رسیدید من هستم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی هادی؟
هادی بچه کجایی؟
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادگیری کجا بود دهنمون *** شد تا پاسش کردیم الانم هیچیش یادمون نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هندونه داریم... گفتم ببینی خوشکله یا نه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm127) خاک پای همتونم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرمانشاه
کرمانشاه
من مخلصم داش ، شکر که حالت عوض شد (sm127)نقل قول:
بیچاره عمش که میشه زن تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو که میدونی زیاد از شبکه های اجتماعی موبایلی خوشم نمیاد ، تمام حرمتای زندگی شخصی آدمو از بین میبره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی منم حرفی نرم اگه دوستان پایه باشن سعی میکنم هم پاتون باشم (sm127)
نوید پروفایلت جنبه نداره ... ترکید (sm70)