(sm29)
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm29)
(sm2)
چون تک درختی به سینه ی دشتم ... (sm50)
تنظیماش مرسی داره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
برادر ناتنی هستن از طرف مادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها آلبوم کاوه یغمایی خوبه؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط 48 ساعت رو دانلود کردم گوش کردم خوب بود واقعا (sm118)
بقیه رو هنوز دانلود نکردم (sm59)
اومدم سر کوچه تون دم خونه تون خونه نبودی
بگو بگو راست بگو بگو با کی کجا رفته بودی (sm50)
(sm2)
دست گلت درد نکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مادر زن جان(sm19)خوبی؟نقل قول:
چطوری؟ کم پیدایی یا من کم پیدام(sm120)
تصمیم گرفتم امسال 4تا زن بستونم(sm51)
دیوث (sm2)
(sm39) جلو مادرزن من درست حرف بزن بی ادب(sm142)
پروفایلت کدوم عکسه آیا؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو بابا زشته شاید ناراحت بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این شانس .. (sm74)
نشد 70 هزار تومن کاسب بشیم (sm81)(sm2)
کی خدا یارم از در میاد انتظارم به آخر میاد
از دیاری که رفته یه روز عاشقونه به این شهر میاد (sm160)
به رابطه مادرزن و داماد دخالت نکن جوان عذب(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمبود مکان
نیروی جوان
میشه سینمای نمناک ...
مینا شام چی داری؟ گرسنه ام سفره اماده کن امدم(sm59)
هر کی اینو ندیده بدون تردیدی نگاه کنه واقعا عالی بازی کردن
The Miracle Worker (1962)
طبق شایعاتی که منتشر شده است، کمپانی برادران وارنر در نظر دارد نخستین تریلر فیلم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) را در سینماهای محل اکران [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) پخش کند.
(sm81)
وصلِ تو كجا
و منِ مهجور كجا ... (sm50)
فرشید اعرابی - شهر خالی ... (sm88)
من هر آن که او دور
چو دل به سینه نزدیک،
به من هر آن که نزدیک،
از او جدا، جدا من ... (sm50)
دیووانه وار میرفت خندان به سوی خورشید
از آسمان تاریک گویی ستاره میچید ... (sm50)
در شهر خالی ما دیوارها خمیده
صدها درخت بی سر در کوچه قد کشیده ... (sm50)
(sm59)درس شد
پرواز بی خطر ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر خوبم تو خوبی؟ والا تو رو نمیدونم ولی من سر میزنم به هوای دانلود اهنگ ولی به ندرت صحبت میکنم
تو یکیشو بگیر سه تای دیگه پیشکشت
هادی این منو از رو بردهنقل قول:
(sm2)
عجب(sm39)نقل قول:
شام دال عدس داشتیم فکر نکنم خورده باشی غذای جنوبیه (sm59)نقل قول:
پخ شد .(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا انقد دیر اومدی .. (sm2) حال کردی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
واقعا من روم نمیشه ازین حرفا بزنم .. (sm2)خوبه که با جنبه ای .. ولی بازم اگه ناراحت کننده باشه بعضی از حرفا حق داری (sm174)
اینو باید بردش تو .. (sm2)
فرشید اعرابی - مفتاح ... (با جه تاکیدی کلمات رو به زبون میاره)(sm1)
مقوا (sm2)
شماعی زاده .. (sm120)
تیز دوم تیز دوم تا به سواران برسم ... (sm118)
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)