خو این صبش از عصر ما شروع میشه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خو این صبش از عصر ما شروع میشه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توتوپ قورو قورو ... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بد زدن طرفدارای شهرداری ارومیه رو(sm77)
(sm2)
(sm172) اشترم همین فونت رو من خواستم درس نکردی دیلم شکست
عیدی امسال رییس چی میشه (sm132)نقل قول:
صید جگر خسته رو عیدی ریلیز کن (sm120)
من هم به شما علاقمندم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قورو قورو تر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) براتون آرزوی موفقیت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یاد این شیخه رییس دفتر اقا افتادم نمیدونم تی وی دیدین یا نه همه دوربرش جم شده بودن مراسم تودیع معارفه رییس پلیس جدید بود بعد یارو خبرنگاره با کلی بدبختی خودشون رسوند جلوی یارو گفتن حاج اقا اگر بخواین یه جمله در ارتباط با سالهای کاری اقای احمدی مقدم بگین چی میگین اینم ابروهاشو انداخت بالا پاهاشو واز کرد یه بادی قمبلاش بخوره یه قبایی انداخت گفت مُتُشَکِرم ! (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)
اره دیدم (sm2)نقل قول:
هه(sm50)
خیلی شغلش جای کار داره دیوث (sm2)
تو یه جمعی بگوزه کسی بخواد اعتراض کنه میگه فرمان عاقا بود ابلاغ کردم همه باید سجده کنن بش(sm2)
(sm2)هر جایی اغا حضور پیدا میکنه فقط یکی دو نفر کونشونو زمین نمیذارن یکیش اینهنقل قول:
آهنگ محسن قراره کدوم شبکه پخش بشه ؟؟ امشب واسه برنامه سال تحویل از تلویزیون پخش میشه ؟
ببخشید من یکم از ماجرا عقبم (sm2)
یاد دهه 92 افتادم مراسم تحلیف روحانی (sm2)
فردا 15:20 شبکه سهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فردا ساعت 3:30 بعد از ظهر شبکه 3! به صورت روزانه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاخره 3 یا 1 ؟ (sm2)
(sm2)با شبکش چیکا داری بیا اینجا اهنگو بگیر
شبکه دو شبکه تو
بایرن . یوونتوس . اتلتیکو . بارسا (sm120)
مرحله بعد ... البته باید شانس رئال رو هم در نظز گرفت (sm25)
ای وای من به ممد ادرس اشتباهی دادم دیگه الان همه جا پخش میکنه شیکه 1 (sm2)نقل قول:
اون شبم گفتم بارسا قهرمانه! بگو چشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm137)نقل قول:
میگم خوب شد خدا رحم کرد شبکه 1 نیست و الا امشب غلومی از طریق هرمز شجاعی مهر میکشید بیرون زودتر از ما ریلیز میکرد اهنگٌ (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
حسین فریدون تو آرزوهاشم نمیتونست ببینه یه روزی برا فوت مادرش وزیر امورخارجه آمریکا حضوری بیاد بش تسلیت بگه
آخه میخوام با فامیل نگاه کنیم پز بدم بگم من با چاووشی تو فیس چت کردم (sm2)نقل قول:
( الان فهمیدین من با محسن چت کردم یا بیشتر توضیح بدم ؟ (sm59) )
(sm2)(sm2)نقل قول:
از دیشب داره بارون میاد (sm3)
بده؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خودم عاشق بارونم الان بنده خدا همسایه اومده ما رفتیم کمک سه گوش سقف اتاقش اومده بود پایین (sm25) شب عیدی اعصاب نمونده براشنقل قول:
مشکلات مردمو ادم میبینه اصن ... (sm172)
خدایا شکرت ...
موسیقی ما معمولا کی نظرسنجیو میذاشت ؟
شب عیدی دل همه شاد باشه (sm172)نقل قول:
سینا تک دل منو بریدی