هادی چوون پانی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی چوون پانی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه بگیرم پول بیاد دستم(sm148)
یه هارد 4 بگیرم اینترنال بذارم تو این بشه اکسترنال(sm59)
کیس م جا نداره دیگه 2 تا هارد بستم با ssd میشه 3 تا
سخن بزرگان(sm120)
بترکی(sm3)
الان 5 ترا دارم (sm2)کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز ب من که 500گیگ رو سیستم دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی وجدانا چقدرش چوورنه؟(sm50)
صبر کن
E پ.ورنه (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی نکن جان هادی(sm77)
1ترا گذاشتی واسه چوون؟(sm74)
شوخی م چی تازه هارد ندارم یه هارد دیگه بگیرم 1 ترا دیگه بهش اضافه میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ارشیو چووون چیه اخه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هرکدومش مگه چند بار می زنی(sm120)
(sm127)نقل قول:
زلزله اومد تو تهران یه ذره احساس شد (sm74)
تهران بازم زلزله
گزارش مقدماتی زمینلرزه
بزرگی: 4.2
محل وقوع: مرز استانهای تهران و البرز - حوالی ملارد(تهران)
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1396/10/06 00:54:33
طول جغرافیایی: 50.93
عرض جغرافیایی: 35.68
عمق زمینلرزه: 12 کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
4 کیلومتری ملارد (تهران)
7 کیلومتری مشكين دشت (البرز)
7 کیلومتری صفا دشت (تهران)
نزدیکترین مراکز استان:
17 کیلومتری كرج
42 کیلومتری تهران
بحث زدن نیست دوست دارم اونا که خوشم میاد جمع کنم باورم کن همه رو ندیدم اصلا (sm2)نقل قول:
دراین مورد نمیتونم درکت کنم اما مهم نی(sm50)نقل قول:
استیکر معروف چی میگه همیشه ؟ (sm2)نقل قول:
نقل قول:
میخوام درک کنم اما با عقل جور نمیاد(sm2)
من که عقل ندارم(sm2)
مث خودمی(sm134)
هم اکنون پس لرزهای به شدت ۱/۵ ریشتر تهران را لرزاند.(sm74)
(sm81)
تیر خلاص (sm88)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
ایران ، سوئیس شده !؟ . . . (sm29)
تا حالا توی عمرم هم چنین سرعتی نه داشتم . . . (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم راه اوّل دیوث . . . (sm19)
دیگه چرا دیوث (sm2)
خب این جمله ی محبت امیزیه اینجا (sm2)
به تو نامه می نویسم ای عزیز رفته از دست
ای که خوشبختی پس از تو گم شد و به قصه پیوست
(sm50)
نمیدانم ابی رو چه حسابی اینو با نوید و امید هم خونده (sm29)
اینم کسخله
خواب شب یه نعمت خیلی بزرگه که از دستش دادم ... (sm172)(sm27)
تو رو باید مث گل نوازش کرد و بوئید
با هر چی چشم تو دنیاست فقط باید تورو دید
تو رو باید مث ماه رو قله ها نگاه کرد
با هر چی لب تو دنیاست تو رو باید صدا کرد
(sm81)
تویی عاشق تر از عشق تویی شعر مجسم
تو باغ قصه از تو سحر گل کرده شبنم
تو چشمات خواب مخمل شراب ناب شیراز
هزار میخونه آغاز هزار و یک شب راز
(sm50)
هادی جان دستت درد نکنه حتی اسم منو هم ننوشتی اینه همه برات گذشته ها برایت تشکر میزدم یادت رفت(sm10)نقل قول:
به جان خودم یادم نبود شرمنده (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم علیرضا هم همین یه ساعت پیش یادم افتاد اضافه کردم
نه که زیاد پست نمیدی این بود فراموش کارم (sm25)