احمد یونجه میدم تمشک تحویل میگیرم (sm2)
تا یه سال ساپورتت میکنم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد یونجه میدم تمشک تحویل میگیرم (sm2)
تا یه سال ساپورتت میکنم (sm2)
لازم شد فیلم بعدیشم ببینیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلش بگم برا سال 1960 هستش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
cool hand luke
le trou
lock stock
the lives of other
اینا دیدی یا ندیدی نمیدونم ولی اگر ندیدی ببین(sm120)
حال میده واقعا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاش شیرینه قرمزش ترشه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان عکس تمشک باغمونو میزارم
خیلی موفق بود تو این مورد! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون فیلمایی که استاد میگه کار هیچکاک یعنی تو رو هم با خودش میبره تو فیلم و نمیذاره فقط ناظر باشی!
هر چی فیلمه +19 تو تینی موویز هس زدم برا دانلود (sm2)
بعد خیلی گفتم تو یکی تو کلمه گفتی (sm74) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم تو روستامون خرابه داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جورایی 100 سال پیش اونا الانُ ماست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]