خوب پس مقصر فیلمه هست که زود تموم شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب پس مقصر فیلمه هست که زود تموم شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اتفافی بودم که انگار تنها با چمشای تو رخ میداد ...
(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها یکی دیگه هم هس اونم ببینم دیگه فیلم ندارم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی الان چی کار میکنی ؟شبکه بلدی ؟دوره هم رفتی؟(sm120)
زنگ بزن رفقا برسونن(sm120)نقل قول:
الی دخیا تا سال 2019 تمدید کرد (sm135)
کم و بیش....دوره نه mcitp رو یکی از همکارام یادم داد پارسال فیلمای train signal هم دیدم کمینقل قول:
دوره ccna دو سال پیش رفتم که به درد نخورد جایی(sm120) الان میخوابم اینقد خوبه(sm120)
رفقا چیه خودم ساقی ام (sm120) از رفیقم شانس نیاوردیم(sm120)نقل قول:
تکلیفتو روشن کن، چی میخوای توی رابطه غیر همین