زنان ایرانی عادت دارند که صبح که از خواب بلند میشوند سینه هایشان را با سینه بند های تنگ و سفت که به آنها شکل و فرم میدهد ببندند و سینه های بیچاره را توی قفس زندانی کنند تا شب که باز به رخت خواب برمیگردند سینه ها را آزاد می کنند .
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
زنان ایرانی عادت دارند که صبح که از خواب بلند میشوند سینه هایشان را با سینه بند های تنگ و سفت که به آنها شکل و فرم میدهد ببندند و سینه های بیچاره را توی قفس زندانی کنند تا شب که باز به رخت خواب برمیگردند سینه ها را آزاد می کنند .
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروعِ کتاب (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا نگو نمیشه ما با باهم باشیم چی میشه
بیا هم قسم بشیم ما مال هم باشیم همیشه
(sm50)
بارکلا سردار(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عذر میخوام ازت هادی جان
شرایط این روزام بدبختانه آشفته تر از قبل شده چت کردن دل خوش میخوام که فعلا ندارم
باشه انشالا برای آینده اگر اوضاع بهتر شد
(sm10)
باشه .. (sm127) امیدوارم حالت خوب بشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ازین حال درت بیارم .. (sm74)
توی دنیا فقط من تو رو دارم تو رو دارم
دیگه وقتی تو رو دارم غم بی کسی ندارم
تو چه خوب و نازنینی واسم عزیزترینی
اگه جونمو بخوای من به خدا حرفی ندارم
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
متوجه هستم خیلیم از لطفت ممنونم منتها شرایطی که باهاش روبه رو هستم بیش از اندازه خاص و پیچیده ست، جز شخص خودم هیچ کسی نمیتونه از این وضعیت خارجم کنه
امیدوارم که حرفامُ درک بکنی عزیز (sm25)
مثل مترسک های جالیزی ... (sm50)
بله درکت میکنم .. ولی اگه دوست داشتی بم بگو چرا اینجوری شد .. شاید بتونم کمکت کنم ..بعضی چیزا رو باید به دست فراموشی سپرد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرم دوست نداشتی فدای سرت .. (sm174)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن هادی جان نمیدونم چی باید جواب بدم تو هرچی دوست داری غیر از زندگی شخصی بپرس من میتونم ساعتها باهات حرف بزنم
زمانایی که فرصت میکنم بیام نت سعی میکنم که از مسائل مزاحمی که تمام مدت ذهنم درگیرشونه فاصله بگیرم و حواسم رو پرت کنم اگر قرار باشه اینجا هم بخوام از زندگی قشنگی که دارم صحبت کنم که دیگه نیام بهتره
تو مورد من فراموشی کاربردی نداره اراده باید داشته باشم که مدتهاست ول معطلم ....
(sm50)خدا کمکت کنه ..
خوشا به حالت... من که گشادیسم خوانش کتاب گرفتم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فعلا برو تو نخ این دختر کوچیکه (sm51)
دوست دارم اگه بچه دار شدم دختر بود شبیه این باشه .. (sm81)
شب ، سکوت ، کویر ... (sm50)
به مو گویی که سرگردون چرا یی ... (sm50)
ای کاش بگی خودت خودت رو کمک کنینقل قول:
اول خودم بعدش خدا تازه اگر به فرض که خدایی وجود داشته باشه
تا زمانی که من بی عرضه باقی بمونم و اراده به وجود آوردن تغییری رو تو زندگی نداشته باشم خدا هزار سال هم بگذره طبیعتا کاری برام نمیکنه و نخواهد کرد (sm50)
خدا اندازه ی این صحبت ها نیست ...
نمیدونم چی بگم .. ولی اگه بخوای میتونی هر چقدرم سخت باشه . (sm74)نقل قول:
به آینده فکر کن اگر چه آینده ما چیزی به غیر از حسرت نداره .. (sm172)
(sm50)(sm81)
با نگاه کردن به زندگی مردم و اوضاع تک تک کشورای خاورمیانه میشه پی برد که خدا چقدر به ما و امثال ماها کمک میکنه (sm20)
(sm2)خدا فرموده است از تو حرکت از من برکت .. (sm2)نقل قول:
هر چی سر هی کی میاد بسته به کارایی که خودش انجام داده و انجام میده
یه قسمتی هم برمیگرده به بدبختی و بدشانسی و بی کسی آدم (sm50)
من که هر جا رفتم به در بسته رسیدم .. (sm74)
نقل قول:
به گذشته ها فکر میکنم هر جوری که بود خوب یا بد سگش شرف داشت به زمان الان
5 سال 10 سال 15 سال قبل .....
(sm50)
دل هوس سبزه و صحرا ندارد ...
شهرام ناظری
عارف قزوینی
( فرامرز پایور ، علی اصغر بهاری ، جلیل شهناز ، محمد موسوی ، محمد اسماعیلی )
عجب فیلمی (sm81)(sm127)
آینده ی خیلی دور، ماضی بعیدی بود
پشت در آرامش، طوفان شدیدی بود... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه واقعا
از ماست که بر ماست
خودم کردم که لعنت بر خودم باد (sm172)
اما منِ امروزی، کابوسِ پُر از خواب است
تکلیف شب و روزم با با دکتر اعصاب است... (sm172)
یا کنج قفس یا مرگ ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادت به خودم دارم افسردگی ام عادیست ... (sm172)
خسته از آنچه که بود و به خدا هیچ نبود... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خواب مـــی پرم از تــــــــو نفس، نفس...
قبل از تو هیچ وقت... بعد از تو هیچ کس... (sm172)
تو روان به خواب شهری
من از این خیال ترسان... (sm172)
مثل ســـــــــیگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم روشـــــن و خامـــوش شدی
زیـــــــر پا
له شدی و بعد فرامــــوش شدی ... (sm25)
(sm89)
اگر چه دیر می شوم ،
ولی بدان که می رسم
به فاصله فکر نکن ،
کمی بمان که می رسم
اگر چه عمر رفته و ،
جوانی ام پیر شده
به تو در این جهان نشد
در آن جهان که می رسم ...