ممنونم همینم منو خوشحال میکنه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم همینم منو خوشحال میکنه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قربون خودت هادی عزیز و مهربون (sm127)(sm46)
(sm176)نقل قول:
- (sm50)
(sm120)نقل قول:
نمیشه هم با شیر گوشت آهو خورد هم با کفتار آشغال گوشت ...
بیاید همینجا این چالشو تموم کنید داره شورش در میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm127)(sm127)(sm127)
جونمی
دوباره سر تاپیک فیلم چه بلایی اومده؟؟
(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)
باید قیدشو زد وگرنه خود تاپیک و سایت که شیلتر میشه هیچ
ادمین هم بازخواست میشه
باید توی کانال های تلگرامی سراغ اون جور چیزا رو بگیریم دیگه
ژان (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان لطفا ببین این آلبوم ماهسون جایی پیدا میکنی (sm10)
Mahsun Kirmizigul - Nilufer
مثلا کجا؟؟ بعد هم میشه بدون اطلاعات فایل ها آپلود بشه مثلا نه پوستری بزنه نه اسم کامل فیلم نوشته بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminaminamin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
احمد پیداش کردم(sm118)
Demet Akalın - Bu Defa Son
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سایتا بگردی با این کیفیت پیدا می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو آیتونز کیفیت بهترش هست ولی تو فقط فلک میزنی به خاطر همین بهت گفتم شاید جایی برای فروش باشه.
عاقبت جوینده یابنده بود...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم که متنو درست نوشته بودم واست...(sm120)
ولی تنظیمش ...(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتش پایینه
کلا خوبه
04 - Darkened Rings ... (sm50)(sm172)
دمت گرم(sm10)
تو پنل کاربری ISP شما ترافیک داخلی و خارجی رو تفکیک شده نشون میده ؟
ببین اینو من تو قسمت آلبوم های ترکی گذاشته ام با کیفیت خوب حتی نگاه هم نکردی...(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجازاتت اینه که بری همه آلبوم ها رو لااقل برای یکبار هم که شده ببینی و لایکشون کنی...
یه چیزی هست به اسم غرور،
هرچی هم همه بهت بگن تو مغروری
و خیلی غرور داری خودت میدونی
که یه جا همه ش رو خورد کردی
و زیر پات گذاشتیش...
نه کمتر، نه بیشتر، درست به همان اندازه که
باید باشی نیستی!
یه اتاقه تاریک،ی فنجون قهوه،ی پاکت سیگار و ی اهنگه پر از خاطره دیگ از زندگی چی میخای!!! :)
بیا با هم رو راست باشیم رفیق،
رک و پوست کنده.
غریبه هستیم ولی قربون هفت پشت غریبه، نه؟
چقدر من و تو به خودمون توی زندگیهامون تا اینجا پشت پا زدیم؟
چقدر روی دل خودمون پا گذاشتیم واسه یه سری آدمایی که برامون جز ضرر هیچی نداشتن و فقط بهمون آسیب زدن!
فقط بشین یه حساب و کتاب سر انگشتی با خودت بکن،
ببین چقدر گفتی «عیب نداره...» در صورتی که باید میگفتی «خیلی هم عیب داره!»
چقدر گفتی «نه ناراحت نیستم.» در صورتی که باید میگفتی «واقعا از دستت ناراحتم!»
واسهی چی اونوقت؟
چقدر با خودمون من و تو بد تا کردیم، نه؟
سیگاری شدیم از فکر و خیال،
موهامون رو از ته زدیم،
شب و روز کز کردیم توی خودمون.
تنهایی کافه، سینما، پارک و رستوران نرفتیم،
مدام فکر کردیم که تنهایی داغ ننگه و باید یکی باشه کنارمون،
حالا نصفه و نیمه بود و رفتنی بود هم عیب نداشت،
ولی یه مدتی لااقل از تنهایی درمون بیاره!
چقدر برنامهها و کارای مختلف رو از خودمون دریغ کردیم و رزرو کردیم برای اونی که باید باشه.
نگفتیم خب خودم چی؟
خودم مگه دل ندارم؟
خودم مگه آدم نیستم؟
بد تا کردیم با خودمون، نه؟
بد تا کردیم رفیق...
برو حالشو ببر(sm120)
مرسی (sm10) (sm30)
منظورت یه همچین چیزیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال دیدن بلید رانر 2049 (sm50)
Senin için mücadele etmeyen bir insan,muhtemelen gitmeni bekliyordur
کسی که به خاطر تو مجادله نمیکنه
به احتمال زیاد منتظره رفتنته
اوجِ حقارتِ موسیقیِ این ممکلت از جایی شروع شد که بلیط کنسرت های هوروش بند ، ماکان بند ، پازل بند ، بهنام بانی ، حامد همایون و بقیه خالتورا تو کمتر از چهل و هشت ساعت به فروش رفتند ...
این یعنی انتهای همه چی ، انتهای موسیقی ، انتهای اون همه کارِ ماندگار و درجه یک ؛
ما مردمی تشریف داریم که خودمون باعث لرزیدن دستای استاد شجریان بزرگ شدیم ، ما هستیم که با سکوتمون باعث دوخته شدن لب های استاد شجریان شدیم ؛
ما مردم جامانده در تاریخ ، ما عاشقان بی معشوق ، ما دل ریخته گان ، ما فراموش شده گان ...
اره افرین این های وب دیوث تو پنلش تفکیک نکرده و نمیشه دقیقا فهمید که داخلی چقدر مصرف شده خارج چقدرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حجم مجموع رو میگن تقسیم چهار کن
معلوم هم نمیشه دقیقا که مثلا اپارات برم ویدیو ببینم صددرصد داخلی کسر میشه یاخیر
دیشبم زلزله اومد
ما همچنان در خواب ناز بودیم تا صبح (sm50)
بلید رانر واقعا ضعیف تشریف داشت ...