(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
کسی میتونه اینجا یه پلیر موزیک طراحی کنه
(sm50) 300 هزار توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاوه گاوووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا کد میخوام بنویسی مگه میخوای مدیریت محتوا بنویسی
پلیر خاصی می خوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد ساخت پلیر تو نت پر هست من میخوام یه جوری باشه کاربر اینجوری بتونه اهنگو عوض کنه
میخوام یه کادر باشه فقط اسم اهنگو عوض کنه مثلا
music.com/music.chavoshi.mp3
کاربر بتونه فقط کلمه چاوشی رو عوض کنه
music.com/music.shadmehr.mp3
اینی که می خوای با جی کوئری باید پیادش کنی خیلی سادسنقل قول:
از لینکای زیر استفاه کن اگه جی کوئری بلدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن این چیزی که می خوای از لحاظ اجرایی غلطه و از لحاض امنیتی هم قابل قبول نیست
یکی طراحی کردم یه ایراد داره الا پخ میکنم