میخوای 5 میلیون بی زبون رو بدی به گوشی و لپ تاب ؟؟ بده به من تا واست قایم کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای 5 میلیون بی زبون رو بدی به گوشی و لپ تاب ؟؟ بده به من تا واست قایم کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبی یوخنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم انقد قایم کردم تا دزد اومد بردش(sm25) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بدبختی دوباره جورش کردم (sm120)
یه گوشی بخر 200 تومن یه لب تاپ هم بگیر 1 تومن بشه 1.200 , تموم شد و رفت (sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از ارشادت (sm59)
فکرش رو بکن هم خواننده مورد علاقت و هم بازیگر مورد علاقت ( ترانه علیدوستی و شهاب حسینی ) توی یه سریال باشن (sm19)
به شخصه اینو خیلی دوست دارم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمی به بدی چند متر مکعب عشق این همه جایزه ببره(sm25)
رو مخ بود. یه بار اومدم ایرانی ببینم خوابم گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد قرنی جور شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]