فیلم خوب چه پیشنهاد میدهی اخرین روزای تعطیلاتو بگذرونیم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم خوب چه پیشنهاد میدهی اخرین روزای تعطیلاتو بگذرونیم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
لینکی که من گذاشتم 400 مگ کمتره و از دیسک 45 گیگا بایتی ریپ شده کم حجمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
دوربینش ضعیف نیست ؟
بعد با این پول نمیشه ویندوزفون خوب گرفت ؟
Broken Embracesنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من همیشه دان میکنم مشکلی نداره سرعتش فول پر میکنه پس ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم چرته این انکودر عالی میزنه فیلمای از رو دیسک رو بیشتر دانلودام از اینجاس حتا سریالا پس ببند وقتی نمیدونینقل قول:
هیچوقتم خراب نبوده تف نده
پرچمدار ویندوزفون لومیا1520 یک و هفتصد ایناس صفحش بزرگه صفحه کوچیک میخوای1020 و 930 خوبن قیمتاشونم مناسبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط کردم دعوا نکنین جفتشو دان میکنم اصن(sm120)