حاج صفی را کشید بیرون --- کلا سمت چپ نابود شد --- یه حرکت هم نکردن از اون سمت ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حاج صفی را کشید بیرون --- کلا سمت چپ نابود شد --- یه حرکت هم نکردن از اون سمت ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی هم نظر بودم باهات... ولی تو این جام ازش راضی بودم کاملانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مخلصم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوما با این حالت چرا ؟(sm70)
آی گفتی --- این حرکت اول بازیش خیلی جالب نیست ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز هم به کاپیتان بوسنی گفت لباست ماله من ---
کلکسیون جمع می کنه --- (sm87)
تعویضا خوب نبود... آوردن سپهر حیدری اشتباه بود... به نظرم میشد، جهانبخش و قاسم حدادی فر و انصاری فر بیان تو... اینجوری شرایطمون بهتر میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از انصاریفر بهتره(sm10)نقل قول:
همچنان آرژانتین (sm2)
کلا تو این 3تا بازی از جهانبخش فقط خوشم اومد (sm100)نقل قول:
بقیشون (sm3)
نقل قول:
لب خونی بلدین شما 2 تا؟(sm55)
نظرت محترمه ولی دایورت میشه (sm59)نقل قول: