(sm59)هموشونم یکسره میگن آزمونایِ کانون و ثبت نام کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)هموشونم یکسره میگن آزمونایِ کانون و ثبت نام کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقوق معلمی کفاف زندگی رو نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شهر ؟
مشهدنقل قول:
(sm2) تازه سرما داشتم صدام زسا نبود !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول میگیرن از کانون ، حتی خود مدرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهاشون قرارداد بستن آزموناش تو مدرسمون برگزار میشه(sm98)نقل قول:
البته آزموناش بد نیس،زیاد تعریف می کنن
من کار کشته این راهم گول تبلیغات و نخورنقل قول:
جدی؟یعنی آزموناش خوب نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها مزیت کانون اینه که رقابت توش بیشتره چون شرکت کنندش بیشتره سوالاش به جز زیست وزبان ترپ نمی ارزه تو جیب بری هم که تبحر دارهنقل قول:
دوستم که میره پشتیبانش هر وقت اینو می بینه چند تا کتاب بهش میندازه به زور(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اینطور خیلی ممنون(sm10)
(sm10)نقل قول:
تیراژ کتاباش رسیده به میلیون (sm2)
اگه رفتی کانون ایرادی نداره رقابتش خوبه فقط سعی کن حتما دفترچه گاج و گزینه 2 رو گیر بیاری و جواب بدی
قطره تویی بحر تویی لطف تویی قهر تویی...(sm50)
سیاوش قمیشی - بی سرزمین تر از باد(sm50)
اگه تو بری(sm50)
چند روزه گیر کردم (sm1)
ترنس رو دست اینا نداریم (sm1)
وصیت نامه پلی شد ... (sm50)
الان باید البوم تو دستمون بود..گور به گور شه پاسارگارد(sm50)
چقد گفتم معلم ملی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریمیکس مهران عباسی رو گوش میدم هوسم میکنه منم تنظیم کنم(sm120)
ممر یکی از آهنگات رو بده نصف قیمت واست تنظیم کنم(sm2)
دلم مثل حس تو دل یه خط شعر . . .
اين ريميكس چه كوفتيه كه همه آهنگام دارن (sm25)
بله..گفتی..نفوذ زدی گرفت..(sm120)نقل قول:
لامصب گیج میشی وسط این همه منابع ارشد(sm3)(sm172)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروشگاه دار گفت به من مربوط نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هوس تنظیم میکنم وقتی گوش میدم مادر جان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب دوست ندارم چرا اونجوري نگاه ميكني (sm74)
حسام است دیگر(sm2)
نقل قول:
به نظر من حس آهنگو ميگيره (sm25)
یادش بخیر پرسه(sm50)
نیستی نا نا نو نو امشب خونم میکردیم عشقو وای خونم نیستی نا نا نو امشب میکردم عشقو(sm2)
یادمه اون موقع این آهنگ اومده بود همه مونده بودن سیاوش داره چی میگه(sm120)
نظر شوما محترم و کاملا متینه مادر جان (sm120)نقل قول:
نقل قول:
اين چيه اونوقت؟(sm77)
نمیدونم (sm2)نقل قول:
اون موقع یادمه سال سوم کارشناسی بودم ، وقتی اینو کشف کردم تا یه هفته همه تو شک بودن(sm2)
چه چیزهایی میبینی(sm25)مجیدی با کریمی(sm2)(sm54)(sm98)(sm1)(sm2)
میخوان تماشاگر بکشونن استادیومنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)خوشگل شدم
(sm2)
کاور آلبوم چرا طرف خیلی ریلکسه ، انگار یه آلبومه شوخ و شنگه تا یه آلبوم جدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها بخدا اصن مث این سیدا چهارشنبه ها دیوونه میشن اینم قاطی میکنه اشترم میگه خدا کنه البوم میاد این دو سه رو نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتین یه تایم لاینم بزن از این کاور اصلی
حواست باشه اواتار نره روش
نقی به هما : دیوانه کردی(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آي گفتي (sm25)