IT مقوای به تمام معنا ...
نمایش نسخه قابل چاپ
IT مقوای به تمام معنا ...
The Killing Of A Sacred Deer 2017
The Snowman 2017
Breathe 2017
Rebel In The Rye 2017
این چهارتا رو پیشنهاد میکنم ببنید ، ارزش دیدن دارن ...
علیرضا عصار - نوجوونی (شاهکار)
در فراسوی زمان ،
بین فریاد و سکوت ،
لا به لای غم و درد ،
برایم نغمه سرای شادی باش ،
ای تو همه شور ،
ای تو خودِ لبخند ؛
دستان مرا بگیر ،
انجماد تن مرا با بوی عطر پیراهنت شعله ور کن ؛
بوسه بر گونه ات خواهم زد ،
صورتت سجده گاه من است ؛
کافر شده ام من ... !
در فراسوی زمان ،
معبود من شو ،
معبدِ من باش ... (sm50)
Milik ...
کلا از نظر میلاد تمام فیلمای عامه پسند مقوا هستن (sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بلید رانر دیشب دیدمش حدود سه ساعت فیلم بود از نیم ساعت اول کُل داستان فیلم رو درست حدس زدم و تا آخر هم همه اتفاقایی که قبلا تو فیلم های دیگه دیده بود رو دوباره دیدم ، فقط مثلا تو یه دوران دیگه و با امکانات دیگه ، داستانش شدیدا تکراری و حوصله سر بر و خسته کننده ، وقتی که هریسون فورد اومد تو داستان یه خورده جون گرفت فیلم ولی اونم با اکشن های مسخره کلا ناپدید شده ، این مدل فیلم ها تبلیغاتی به حساب میان و فقط میخوان علم فیلمسازی آمریکایی رو به رخ بقیه کشورا بکشن و موفق هم هستن توش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Killing Of A Sacred Deer
اینو بشنید نگاه کنید ، بازی بازیگرا فوق العاده خوب ، داستان فوق العاده خوب و از همه مهم تر فیلمش قصه داره و وقتی تموم میشه اصلا احساس هدر رفتن وقت بهت دست نمیده ...
این که فوق العاده بود (sm88)
دیوث ایت که دیگه خوب بود.من واقعا با شخصیت دلقک حال کردم.
اون که فوق العاده بود دوستام وسط فیلم ترسیدن و رفتن و شاشیدند به خودشون (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه سهند جان قسمت دومشو درست کنن . حق دارن مردم اونجا ترسیدن و رفتن روانشناسی خب مردم ایران حالشون عوض شد و بدتر شدند (sm25)
(sm50)
IT مثلا ترسناک بوده دیگه مگه نه ؟نقل قول:
فکر نکنم حتی یه بچه ی 10 ساله هم با دیدن این فیلم کوچکترین ترسی حس کنی ،
هیچکدوم از صحنه های فیلم با موسیقی و داستان و دیالوگ ها هماهنگ نبود و نیست ،
ترسناک بودن یه فیلم به فضاسازی فیلم مربوط میشه ، مثلا سکوتِ بره ها ترسناک نیست و جنایی به حساب میاد ولی چون فضاسازی فوق العاده ای داره و همه صحنه ها با بازی فوق العاده بازیگرا و موسیقی متن استثنایی و دیالوگ های عالی هماهنگ شده ، خود به خود حسِ ترس رو به آدم میرسونه ...
از این مدل فیلما در مورد دلقک ها زیاد ساخته شده که اگه بهتر از این نباشن بدتر از این نیستن ...
شخصا میتونم بگم تنها فیلم ترسناکی که دیدم و واقعا میتونم بهش بگم ترسناک قسمت اول Sinister تشریف داشته و داره ...
اره واقعا ترسناکه و قشنگه . قسمت 8 چند وقت دیگه اورجینالش میاد (sm127)
سهند فیلم it با کیفیت عالی و حجم 8 گیگ ببین عالیه (sm127)
در سر من کبوتری هر شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می پرد سمت طاق شانه ی تو ... (sm50)
آهنگ جدید ماکان بند اه اه اه (sm3)
ما جوجههای آخر پاییزیم
با برف، روی خاک نمیریزیم
ما را به وَهمِ مرگ نترسانید
از وحشت هجوم زمستانها ... (sm50)(sm27)
از گروه هایی که تا اینجا خوب کار کردن و آهنگاشون خوبن پازل بند و ایوان بند
خوب معلومه خیلی سخت میترسی.کلا فیلمای ترسناک،حداقل برای من اینطویه،بستگی داره چه موقعی ببینی.شب یا روز.این نکته هم در نظر بگیر ترسهامون یکی نیست.هر کسی از یه چیزی میترسه.مثلا من از عنکبوت میترسم.خوب تو ممکنه نترسی.ترفند دلقکم همین بود.هر کدوم از بچه ها از یه چیزی میترسید اونم خودشو شکل همون میکرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا(sm10) . منو بگو شبا ساعت 2 تا 5 ترسناک میبینم همراه با تخمه و پفک (sm51)نقل قول:
من تابحال هیچ فیلمیو حتی 1080 هم ندیدم.بلکه 480 هم میبینم،مخصوصا سریالهارو...یه فیلمو مگه چندبار می بینم که بخوام انقد حجم براش مصرف کنم.اکثرا هم تو گوشی می بینم اینطوری راحت ترم. نظر شخصیم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت انتظار داری دوستات فرار نکنن(sm2)نقل قول:
میلاد راست میگه بچه ده ساله هم نمی ترسه اگه تو روز ببینه.
همین الان دستور میدم فیلم it با کیفیت عالی و 8 گیگ دانلود کنی (sm39) به قول میلاد با تشکر نخست وزیر محمدحسین (sm59)نقل قول:
(sm128)نقل قول:
تعجبم مردم از چی این فیلم خوششون اومده . (sm88)نقل قول:
فیلمنامه که نداره و از استفن کینگ بعید بود یه همچین خزعبلاتی بنویسه این فیلم رو با دو تا کار ترسناک دیگه کینگ یعنی پنجره ی مخفی و تلالو مقایسه کنی می بینی جناب کینگ داستان آشغال هم داره . (sm3)
چقدر ترسیدم ( لولو بیا منو بخور ) (sm171)
لامصب نسخه ی web فیلم اومده . یعنی فقط کافیه دانلود کنم به دقیقه نمیکشه نسخه ی بلوری 1080p میاد . (sm220)نقل قول:
اگه با سیستم خاصی نمیبینی کارارو همون Web بگیری فرقی خاصی نداره با Bluray ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط arbab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی ته سیگار پشتِ تصمیمام ،
تو پیچِ آخر راهرو ... (sm74)
من که با مانیتور 20 میبینم منتهی برای آرشیو چون فقط 1080 جمع میکنم باید صبر کنم . (sm98)نقل قول:
ترسناک ترین قسمت زندگی اونجاست که میبینی داری از تنهایی لذت میبری ...
منم دلم می خواست عرق نه بود ، قهوه بود . . . (sm50)
علی سورنا . . . (sm50)
حالِ بدت ، حالِ منو بد می کنه ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)