من فک و فامیل خودمو به زور میشناسم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فک و فامیل خودمو به زور میشناسم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یله همونهنقل قول:
هم پوست اون هم پوست دختره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بذار بیاد واسش توضیح میدم خودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که هیچی نگو ممر، بهت گفتم برو در دنیای توی ساعت چند است رو ببین رفتی؟ (نه این که فیلم خوبی باشه بیشتر به خاطر موسیقیش گفتم)، الآنم که آلبوم موسیقی فیلمش اومده هنوز نگرفتم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ملایمت توضیح بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که امیر میگه چیه قضیش(sm138)
سوالات زیاده پنجاه میگیرم جواب میدم(sm120)نقل قول:
سوال خوبیست...
ريدي با اين چالشت (sm2)نقل قول:
اگه قراره كه خدا و ابراهيم تو همه كارا دخالت كنن كه ديگه دنيا معني يي نداره خخخ