اونی که نوشته 32 بزن 35نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش کانکت دستی هم گوگل بزن هست
نمایش نسخه قابل چاپ
اونی که نوشته 32 بزن 35نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش کانکت دستی هم گوگل بزن هست
اون 1 رو هم بزن 0
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چگونه از اپدیت ویندوز 10 جلوگیری کنیم
الیاس کجایی؟ (sm172) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی میگه؟ ا یه نرم افزار اکتیو میکنم بعد ریست میکنم بازم همینجوریه..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزت اکتیو نیسنقل قول:
نصبیدم.. الان چه کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکتیو کن دیگهنقل قول:
البته اگر قبلا نرم افزار اکتیو نصب کردی باید اونو کامل پاک کنی یعنی حتی فولدرشم ریست کنی بعد اینو نصب کنی فعال کنی
OKنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نود رو نصب نمیکنه این نسخه ESET NOD32 Antivirus 8.0.319.0 x86
اینو بگیرم خوبه؟