اغا میگه که جامعه شادابی داریم جوونای سرزنده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اغا میگه که جامعه شادابی داریم جوونای سرزنده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
مترجم بنشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع و بدون معطلی wav آپلود کن ! (sm2)
امیر کدوم آلبوم های یزدانی رو میخوای برات آپ کنم
آره گرفتم دیروز شب میزنم آپ بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منوچهر چشم آذر و افشین مقدم و برای اولین بار از احسان خواجه امیری هم سفارش دادم میاره تا شنبه (sm128)
چشم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تک آهنگ مهدی احمدوند (sm118)
حجم آلبوم مانی شد 512 مگ RAR زدم شد 323 مگابایت
راحت 200 مگابایت کم شد (sm59)
این نشون میده که حجم کاملا پشمکی بالا رفته و واقعی نیست . وگرنه فایلی که حجمش با بیت ریت واقعیش یکی باشه یکی دو مگ بیشتر کم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد برای دانلود آلبوم های ایرانی باید دست به دامن ممر بشیم و تونز وی ! اشترم که در همه ی تاپیک هارو بر روی ما بسته (sm81)
ممر به نظر من یه بخش ایرانی بزن تو سایتت تا مشت محکمی بر دهان استکبار باشه (sm2)
(sm50)
(sm2)عجب گلی
حالا کابر ویژه از کجا بیاریم(sm120)
این بود ارمانهای احام ره(sm2)
هفته ی آخر لیگ برتره ؟؟
هنوز تو خوشحالی رایگان شدن تاینی موویز بودیم که این شوک بزرگ اتفاق افتاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش هم پیروزی ببازه هم استقلال(sm59)
(sm120)اس خوزستان گل زد
من تو تاینی 3 ماه از اکانتم مونده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میخوام برم دادگستری شکایت کنم(sm2)(sm2)ما انقلاب کردیم که دری به روی ما بسته نباشه(sm120)
(sm118)پرسپولیس گل زد
(sm118)
3 ماه ؟؟؟ خدا بهت صبر بده ! من از اسفند تموم شد از هدایاش استفاده می کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله آقا باید تحسن کنیم این چه صیغه ای هست کابر ویجه (sm2)
یه شاهین خسته م/یه باز ، نشسته م
از عمرم گذشتم/پرو بال دادم
به دردونه هاتون/چقد حال دادم
لباسای ساده/که رنگش پریده
حقوقم کفافه/بلوغو نمیده
من آموزگارم/با غم سازگارم
خیال همه تخت/نشستم تو لابی
نگهبان برجم/تو راحت بخوابی
من آموزگارم/نه ! خوابم نمیاد
دم بخته ، بختم/جهیزیه میخواد
همیشه سر برج/غمه توو کمینم
هنوز بعد سی سال/اجاره نشینم
حرومی و دزدی/ازم بر نمیاد
خیال همه تخت/صدام در نمیاد
من آموزگارم/با غم سازگارم
پدرام پاریزی
به هر حال کیفیت Wav آلبوما رو که RAR بزنی حداقل 100 مگ کم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جووووووون(sm118)
همزمان(sm118)
(sm118)گل دوم
تراکتور(sm19)
(sm30)استقلالم گل خورد
هفته ی آخره لیگه ؟؟؟
باشه تو لیگ (sm132)ایرانو نگاه نمیکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای اگه پدیده هم گل بزنه(sm178)
(sm2)من تضمین میکنم یکی میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا ترسی دارم که بخوام دروغ بگم ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا از دهنت بشنوه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)