تو سیرکِ مضحکِ ،
آب و هوا و خاک ،
خورشید نصب شد ،
با صدتا رول پلاک ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو سیرکِ مضحکِ ،
آب و هوا و خاک ،
خورشید نصب شد ،
با صدتا رول پلاک ... (sm50)
چرا نَگِریَد چَشم ... (sm81)
مسافرا شعرن ... (sm172)
دیوونه خونه ی مجازی ... (sm81)
یازدهمین آلبوم ... (sm50)
کمتر از 170 ساعت ...
کمتر از 10000 دقیقه ...
کمتر از 600000 ثانیه دیگه ...
کماکان بلاتکلیف ، وسط این بحران ...
تو کجایی "بی نام"
تو کجایی الان ...
تهیه کننده ی آقازاده در خواب ...
چاوشی در سکوت ...
قلم به مزد ها مشغول سر دادن شعار ...
این وسط یکی دنبال اتاق من می گرده ...
یکی هم افشا می کنه و می فوکه ...
یکی یادِ خاله ی رفته ( آگوستی و ...) رو زنده نگه می داره ...
یه عده هم اونور هنوز درگیرن که چرا نابغه ی موسیقی جهان و نوازنده ی تمام آلات تناسلی شعراش کوتاهِ ، خودش نمی سازه ، پیر شده ، همسرش فلانی رو آنفالو کرده و ...
یکی هم اونقدر غریبه که گفتن نداره ...
آقای چاوشی ؛ شما که تاخیر می ندازی ...
پس قسم حضرت عباس رو چیکارش می کنی ...
یکی هم هنوز نیومده سبک کار رو معرفی کنه ...
(sm50)
(sm50)
سلام به همه چاووشیستا
تاریخ انتشار بلوری Terminator: Dark Fate ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) اعلام شد!
ابتدا نسخه دیجیتال در تاریخ 14 ژانویه 2020 (1398/10/24) و سپس نسخه بلوری در 28 ژانویه 2020 (1398/11/08) منتشر خواهد شد.
(sm59)
بابا چقد کسشعر میگی میخوایم چارتا کامنت بخونیم که بچه ها درمورد البوم چی گفتن هی صفه میبرم عقب هی همش تورو میبینم بسه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم کاور کردم سلندیون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی هیچی از آلبوم نمیگه اینجا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما اگه خیلی پیگیری واسه آلبوم یه تماس بگیر با شرکت پخش کننده اش ...
حالا دلیل نمیشه چون شعور نداری ، ادب هم نداشته باشی ...
لقمه اندازه دهنت بردار ، هیچوقت هم با کسی که نمیشناسی اینجوری صحبت نکن
آفرین ، حالا غذاتو که خوردی آروم برو اسطبل ...
بنیامین .. :l
اهنگ جدید محسن که داده بود بیرون چی بود اسمش
خدمت سربازی در 27 سالگی شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد(sm50)منم من دیدبان ارتش(sm74)(sm70)(sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نفسم می گیرد ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش این یارو کوسخوله منم چند بار قهوه ایش کردم دیدم بیخیال نمیشه ولش کردم بذار بچره تو تاپیک کاریش نداشته باش (sm2)طرفدار یه اسکول به اسم یزدانی هم هست بهش میگه حضرت (sm2) دیگه خوب به این چی باید گفت ؟ هیچی(sm30)بذار پست بده پستاش زیاد شه جایزه میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ...
نمیشه یه سری حرفا رو تو یه سری جاها زد ؛ حیف
وقتی یکی تو گاوداری بزرگ شده باشه ...
نمیشه ازش توقع داشت مثل انسان رفتار کنه
متاسفم که در گذشته کاندوم کاپوت بود و بد بود ، تنها دلیل حیات شما و امثال شما همین برنامه بوده .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این رمیکس خوبه
احسان پارسا کن ماره ..
نت رو باز گاییدن شرا ..
در ساعت ١١:١۵ امروز، ۶۵٠ گیگابیت بر ثانیه از ظرفیت اینترنت ورودی کشور به دلیل قطعی در بخش اروپایی قطع شده است.
الان طرفدارای شادمهر به شما کاری دارن،هی سیخ میزنی؟!یه ذره شعورم خوبه ها،،طرفداری خواننده ممرد علاقتو بکن،به بقیه چیکار داری؟هم حضرت رضا یزدانی خوب،بقیه بد.به همون برس،،باز واسه اینکه طرفدارای چاوشی ام چیزی بهش نگن از مال چاوشی بالا میری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکن زشته،،یا بچه ای یا عقلی رشد نکردی یا عقده ای،،غیر این سه حالت نیس.
انقد از شادمهر چیزی نگو،میبینی که طرفداراش کاری به کارت ندارن.
الی زیرنویس میخواستی اولی اومده ..
ای کیون ناشور دهن سرویس(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
شادمهر ریده ولی بهش توهین نکن من طرفدارشم(sm3)(sm59)(sm81)(sm70)
شوخی بود موری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خودم از این کار آخرش خوشم اومد
اندازه این صحبت ها نشدید که بخوایید سمت من بیاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نمی تونید بگید ، چیزی ندارید که بگید ...
یه نگاه سراسری به خودت بنداز بعد بیا جو بده ،
از هر دست که بدی از همون دست هم میگیری ،
شما که بزرگ شدی ، به تکامل عقلی رسیدی و هیچ عقده ای نداری ، چشمای بیمارت رو باز کن و ببین که هیچ اسمی از هیچکس نیست ، حال شما به خودتون گرفتید یه بحث جداست ،
کلا میگن حرف رو بنداز صاحبش پیدا میشه ، حکایت شماست ...
موفق و مانا باشید ...
واسه من نقش گاندی برداشتن ...
نون به نرخ روز خور های بی اعتبار و بی هویت ...
یاد بیانیه های دوران جوانیم در این انجمن افتادم(sm2)نقل قول:
من میگفتم ای ایرانی های جهان سومی بدبخت بی سواد (sm2)