جدا الکسیس هم نمیتونه به این خوبی جواب سه نفر رو بده راضیم ازت ادامه بده به دادن به ساکشن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
جدا الکسیس هم نمیتونه به این خوبی جواب سه نفر رو بده راضیم ازت ادامه بده به دادن به ساکشن (sm2)
دیوث فقط تو که نیستی اونام دل دارن (sm2)ولی باشه کاندوم میزنم توام اگه دوست داری تا کاندوم خاردار بزنم (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی خسته شدی به تنفسی بگیر بگو صادق بیاد جبران کنه واست دیگه رفاقت واسه همین روزاس (sm2)
ن بابا اون هرکول بیاد ک.ونتونو پاره میکنه از بس کلفت و درازه از شدت درد از حال میرین باید برین بیمارستان اونجام که دکتره میگه کجات درد میکنه توام باید بگی ک.ونم پاره شده بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا بسه دیگه الان تو تاپیک چاوش پست میدادیم قطعا هر 3 نفرمون به گاه میرفتیم (sm2)
لعنت به مجمعی که هرکول کلفتش صادق باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونل کندوان ک...ون هادیه ییییییییهههههههههههههههه (sm59)(sm2)
هادی پرواز کن روی مامله ی بچه ها دهن باز کن ... (sm59)(sm2)
پرواز میکنم روی ک.ون نرمت فرود می آیم و ترو حامله میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم رو سرت میلاد (sm2) دیوث وقت سحره بیا بخورش تا فرداشب بتونی دووم بیاری (sm2)
به این دود تلخ قسم بچه هامو کردم تو شیشه گذاشتم واسه سحر و افطارت کنار (sm2)
رفت که رفت ... (sm27)
آهای خبر نداری شیرم دارم میخوابه همدم بی کسی هات توی ک.ونت اسیره (sm2)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
یک مشت فاحشه دیشب اینجا بودن(sm2)
جای تو فقط خالی بود که بدی چونی (sm70)
کسی تو اپلیکیشن برنامه نود عضو نیس؟؟؟؟
میخوام ثبت نام کنم همش ارور وصل نبودن اینترنت میده چه با گوشی خودم چه دیگران
گوه نخور چونی مجازی خودم دیشب بودم دیدم چجوری واسه هادی میساکیدی دیوث(sm2)نقل قول:
ب خاب پولتو بگیر چون پاره ، میخای امشب تورو حراج کنیم ؟ (sm70)
بیا بخورش دیوث(sm59)نقل قول:
یه جوری میگی حراج انگار دیشب خودت چیکار کردی لامصب تو که داشتی به هادی التماس میکردی میگفتی بیا بکن توش(sm30)
از چون هادی بالا نرو،انقدر دیشب داده که استحکامی نداره، میفتی دیوث (sm2)
نترس هادی ک.یر مستحکمی داره اونقدر که همتون به خصوص توی دیوث داری دولا دولا راه میری و به گا رفتین.(sm2)نقل قول:
تجربه حرف زدنت نشون میده بهش عادت کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اینکه گایش شما رو تماشا کنم عادت کردم(sm2)نقل قول:
از هادی بیشتر بگو من فقط از چونش اطلاع داشتم تو هم از .... بگو ببینم چکا کرده باهات (sm2)
با من کاری نکرد فقط داستان گایش شما رو به صورت کاملا شفاف بهم توضیح داد جوری که الان من به تو نظر دارم(sm173)(sm2)نقل قول:
حیف که چونتو بچه ها پ.اره کردن دیگه چیزی نمونده ازش وگرنه خودم جوری روشنت میکردم تا یه هفته بسوزی (sm2)
گوه نخور چون پاره تو داشتی تا دیروز شلوارتو جلو بچه ها جر میدادی میگفتی بکن توش حالا میخوای بکنی(sm2)نقل قول:
بنظرم باید عنوان تو از فعال به فوق حرفه ای تغییر بدن ( البته در زمینه چون دادن) (sm2)
تو که دیگه باید مدیریت رو به دست بگیری از بس ک.ونده قهاری شدی دیوث(sm2)نقل قول:
بیا بشین س.ر.ش فرمون ده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری تجربه شما بیشتره شما بفرمایین دست فرمون شما بهتره بیشین سرش(sm2)نقل قول:
از دنده هم استفاده کن همه چی فرمون نیست (sm2)
اینو شما باید بدونی چون شما راننده ای میخوای استفاده کن میخوای نکن در هر صورت به گا میری(sm2)نقل قول:
من غلط بکنم چون مریض و مستعمل شما رو ب ک نم (sm2)نقل قول:
التماس نکن که ب.کنمت ولی چون اصرار داری حتی اگه چونت مریض و مستعمل هم باشه به گایشت میدم(sm2)نقل قول:
ضمنا هادی رو بردن درمون گاه چونشو بخاطر دیشب بخیه بزنن به همون خاطر نیست (sm2) خیلی حرف بزنی میگم یه تخت کنارش واسه توعم بگیرن (sm2)
نقل قول:
زر نزن دیوث تو کارت از تخت گذشته یه قبر باید واست بکنن چون از گایش به موت رجعت میکنی(sm2)
فعلا میخام برم فوتبال اینالیا نگا کنم ، نری به کسی بدیا ، خودم برگشتم روشنت میکنم (sm2)
همونجور که فوتبال میبینی یه ساکی هم به ک.یر ما بزن یه ک.ونی هم بده دیگه دیوث تا کی ناز تا کــــــــــی....(sm2)نقل قول: