نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش اومده مثل فیلم 7 تومن زیپ با پسورد فردا رمزش میاد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش اومده مثل فیلم 7 تومن زیپ با پسورد فردا رمزش میاد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم عنی هستی الان تو این وضعیت عنی ..
مگه نمیگم کم گوه بخور (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول لاشی شیژوری سریال میبینی شونصد روز رف هنو اونجایی ..
من تو دو روز دیدم روزی یه فصل ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو رو نمیشناسم شه عنی هستی تخ داری اعلام وجود کن تا بفهمی با کی داری حرف میزنی نفله ..
غیر از اونم داره چیزی یا نه؟ منتظر باشم ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه راس میگی الان با پروفوسور میرن رو هم .. :l
بخواب معامله... زر زیاد از وجودت داری میزنی برو بگیر کپه مرگت رو بذار واِلا سر و تهت را یکی میکنم (sm98)نقل قول:
پروفسور و بیخی با الیسون جون کاری میکنن ؟؟ پروفسور که بیرونه داره جقشو میزنه (sm2)نقل قول: