ایده ی قشنگ و جالبیه ولی نه واسه این آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایده ی قشنگ و جالبیه ولی نه واسه این آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره خاطرتو بوسیدم(sm50)
تاریخ نداره
اسم البوم نداره کلا هیچی نداره اینو میخوام چیکا
در ضمن فونتش
اینو شهاب وقت داشتم میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش پارو داره (sm2)
(sm54)
پلکای پنجره رو وا میکنم
تو کوچه زمزه مهتابه
همه ی پنجره ها خاموشن
انگار این کوچه خلوت خوابه
(sm50)
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه که ستاره
توی آسمون نباشه
یا گلی به خاطراتم
عطر یاد تو نپاشه
(sm50)
اشترم یه فکری کردم بیا سینجولو روز انتشار بن کن (sm2)
(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردا ترک وصیت ُ دارن ولی به ما نمیدن (sm74)
زیر رگبار نگاهت
دلم انگار زیر و رو شد
(sm50)
دل تنها و غریبم
داره این گوشه میمیره
ولی حتی وقت مردن
باز سراغتو میگیره
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق اين اهنگشم (sm172)
شاهکاره شاهکار(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیر کردم چند روزه(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تاك و غروبم خيلي دوست دارم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm59)
اصن همش(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترنس بی سرزمین و اگه تو بری(sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط يه چند روز دندون رو جيگر بذاري همه رو داري (sm134)
مهدی اون طرف چهار تا تیکه انداختم برو بخون بخند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) الی !!!!نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان خدا بگم چیکارت کنه ، هوس کردم برم گوش کنم
(sm19)
نقل قول:
يكم ترانشو بنويس اسماشون يادم نيست (sm25)
من که دارم دیوونه میشم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیر کردم اساسی (sm1)
مگر اینکه زلزله بیاد تمومش کنم (sm120)
اگه تو بری ز پیشمنقل قول:
من همون پرنده میشم
تن تشنه مثل خورشیدنقل قول:
بی سرزمین تر از باد
تهی تر از ترانه
بی پرده مل فریاد
اگه تو بری ز پیشم
من همون ماهیه میشم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي (sm121)
با کدوم ترانه باز جون میگیره نبض اون حنجره ی فیروزهنقل قول:
میدونم بدون تو فردای من رنگ خاکستری دیروزه
تنها تر از سکوتم روشن تر از ستارهنقل قول:
عاشق تر از همیشه با من بخون دوباره
گوش کن ، گوش کننقل قول:
(sm2) هر کار کنی نمیتونی من هستم !!!!نقل قول:
نقل قول:
(sm155) رفتم
اون ورش(sm132)
این قسمت که دیوانه میشم (sm1)نقل قول:
موهای تنم سیخ میشه(sm1)
ترنس محشر یعنی این (sm1)
خوش اومدینقل قول:
(sm2)