اقا ما رفتیم بخوابیم
حلالمون کنید (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا ما رفتیم بخوابیم
حلالمون کنید (sm120)
(sm50)
میلاد صبحتای لایو توی اینستا گرام ، دهقان ، آهنگ ساز آلبوم کویر علی سورنا جایی گیر میاد به نظرت !؟ (sm171)
در پشتِ آسمان ابری شده چشمانت ،
خورشیدکی تکیده و تنهاست ؛
خورشیدکی خاموش شده ،
ز دیدن رقص نورِ ستاره های مرده ،
در منظومه ی خرمایی رنگ موهایت ؛
ستاره هایی که روزگاری ،
در سیاه چاله ی گونه ات ،
زنده بودند ، فروغ داشتند ؛
سیاه چاله ی گونه ات ،
زمانی زندانی بود ،
برای دزدان بوسه های یواشکی ؛
و زندان بان لبانت بود ،
که با سکوتش آزاد می کرد ،
دزدانی را که به جرم بوسه مبحوس بودند ؛
سکوت نکن ، هیچگاه سکوت نکن ،
سکوت تو آزاد می کند ،
زندانیانی را که با آغوش باز ،
مبحوس بودن خود را پذیرفته اند ... (sm50)
Milik ...
هر فیلم ایرانی یِ قبل از انقلاب یا بدون جواز ارشاد رو می بینم ، اولیّن چیزی که به نظرم میاد اینه :
این دین و حکومت ، با این مردم چی کردن چی !؟ (sm50)
احتمالا اینجا میزارش بعدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس مردم صفحه شخصی اینستاگرام " اذری جهرمی" وزیر زیر ساخت ارتباطات اینترنت فُحش دادن. اینستاگرام قطع کردن ...
ولی صابر سعید دهقان بیت ساز سطح بالایی نیست ...
حداقل بین اونایی که سورنا باهاشون کرده بود ، مثل آتور یا مضراب ...
باید با قند شکن بری . وگرنه باز نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که بدون قند شکن اینستا باز میشه
عه پس احتمالا سرعت پایین بوده... ریدن تو سرعتانقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پیش تو اخبار از مردم سئوال کردن تلگرامم پولی کنند خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm10)(sm118)
میلاد شیم آن یو فقط بلدی فیلمارو از چش آدم بندازی(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم والّا . . .
الگوی همه مهد یاره . . .
صدا های عجیب و غریب . . .
سلیقمون یکیه تقریبا ولی تو مشکلت اینه که عین مسعود علاقه داری فیلمای عام پسندو پر طرفدارو بکوبی...(sm120)
(sm50)
واقعا پس به این نتیجه رسیدید که افراد سودجو هستند. پس چه انتظاری دارید که دیگران اورجینال بذارند.
saram dard mikoneh (sm172)
به شیررررم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی می کنم چشمارو باز کنم فقط ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه "اصلا به من چه" ، هر کسی آزاد تشریف داره واسه هر سلیقه ای که دوست داره وقت بزاره ...
احسان زیا (آتور) قبلا گفته بود که همه ی ما داریم سعی میکنم دنباله رو مهدیار باشیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سعید دهقان از اوناشه که میخواد خودش یه برند جدا داشته باشه و به همین دلیل درجا میزنه
منم مثل تو مطمئنم این روزا سر میاد(sm50)
کاری رو که از نظر خودم خوب باشه رو میگم خوبه ، کاری رو هم که از نظرم بد باشه میگم بدِ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Wonder Woman یه فیلم عام پسند تشریف داره که کمتر کسی ازش خوشش اومد ، از اونور Hell Or High Water یه فیلم عام پسند نبود ولی همه اعم از عام و خاص ازش خوششون اومد ...
ازین حرام زاده چرا آدرس میزاری اینجا ؟! خودم کم اعصابم خورده اینم میاد آدرس میزاره . (sm3)
ببین اگه بخوام خودمو رها کنم می تونم کلی فیلم سرگرم کننده دانلود کنم ببینم.دیگه از سمت دور و وری هامم هی نقد نمیشم که این فیلما چیه تو میبینی.ولی ترجیح میدم دنبال چیزای دیگه ای باشم.توام فک نکنم بعد این همه فیلم دیدن هدفت فقط سرگرم شدن باشه.مثلا من اگه فیلمای دهه 40 50و60 میلادیو میبینم به خاطر اینه که نوع بازیشونو دوس دارم ممکنه از خود فیلم خیلی خوشم نیاد.نقل قول:
خب دیگه وقتی داری فیلم کلاسیک رو میبینی عملا توقعت از فیلم های حالِ حاضر خیلی بالاتر میره ، الان اکثرا نگاه میکنن به نمره ی فیلم و میرن سراغش در صورتی که اصلا معیار خوبی واسه دیدن فیلم نیست و نخواهد بودنقل قول:
نظرت محترم...نقل قول:
واندر وومن که واقعا بد بود شکی نیست.
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از داشته هات بگو . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm154)
نقل قول:
از عمت بپرس(sm39)
امانتی رسید؟
نقل قول:
بلی . . .
معمولاً چند نفر جریان ساز می شن . . .
از قرار معلوم مهد یار و امیر اِی پلاس پای دار ، خیلی خیلی فاصله دارن با بقیه . . .
نمی دونم شنیدی سر آلبوم همیشه گی یِ عرفان ، 2 تا آهنگاش وارد چارت بیلبورد و ام تی وی شدن . . .
آهنگ باید و آهنگ نفرت . . .
که نفرت این قدر خوب بود که مهد یار با هم آهنگی یِ امیر ای پلاس برای سروش هیچ کس ری میکسش کرد . . .
آهنگ باید هم که 7 سال پیش ساخته شده ، هنوز رو دستی از لحاظ استاندارد موسیقی یِ فارسی زبان نه داره . . .
شمع بی پروانه ام من وای بر من وای بر من(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...
نقل قول:
شاید فردا از آن ما . . . (sm50)
شايد که آينده از ما . . . (sm74)
نوستالژی های مرگ مکرر را ،
تزریق کن ، دوباره پریشانم ... (sm50)(sm172)(sm81)
کی میگی (sm77)نقل قول: