همین دیگه دلم میسوزه به حالش(sm81)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همین دیگه دلم میسوزه به حالش(sm81)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه داریم ...
جمله از این هیجانی تر ...
is typing ...
وقتی که باهاش قهری ...
خدایی این طلبه ها چرا همه به ماماناشون رفتن ریش ندارن؟ (sm2) اونوقت ما از سوم راهنمایی ریش دراوردیم (sm98)نقل قول:
موضوع پایتخت ۵ هم پیدا شد
:..........................
ازدواج سارا و نیکا با رحمان و رحیم...!!!
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این گروه ها زنا و دخترا جمع میشن نحوه ی دادن دیشبشون رو توضیح میدن و کل میندازن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهنی دهنت سرویس صابر دهنت سرویس ! یه ربع طول کشید تا خوندم از بس خندیدم حالا نمیشد به جای چوپا یه تندر 90 یا پژو پارسی چیزی نصیبمون میکردی (sm30)(sm2)نقل قول:
دهنتس سرویس برای بار سوم (sm2)(sm30)نقل قول:
الان یه جوری شده که،
ساقیا میخوان از جنس شون تعریف کنن،
میگن: محمود هم از همین میزنه!!!...
از مرد سه زنه پرسیدن :
آیا افزایش کمیت سبب کاهش کیفیت نمیشه?
گفت: نه برعکس
باعث ایجاد فضای رقابتی شده من هر شب شاهد خدمات نوین باکیفیت جهانیم
خدا رو شکر حرکت منو ندیده(sm2)نقل قول:
صابر عاشقتم دهن سرویس (sm127) (sm2)(sm30) خدای فانتزی هستی (sm2)