عیدتون پیشاپیش مبارک(sm79)(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
عیدتون پیشاپیش مبارک(sm79)(sm10)
تتلو
خدایی سالِ 93 رو مثلِ اسب دوییدیم و تا همین الآنم رو تردمیل بودیم :| ایشالله سالِ 94 رو میخوام مثه بُز بچَرَم و ریلکس باشم(sm2)
(sm120)اشترم تو همونجا تو سرور موسیقی ما بخواب
آره مخصوصا کچله جونی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه الی به نظرم چیلتر شکنت مشکل داره...(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیشب تا حالا نت قط و وصل میشد الانم که کریو ریده ..
بقیه سایتا رو باز میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعه " مادر " با صداي محسن چاوشي ، فردا ساعت ١٥:٣٠ عصر پس از پخش از برنامه مهربانو شبكه سوم سيما ، از طريق رسانه راديو جوان و وب سايت موسيقي ما تقديم شما خواهد شد .
(sm2)من برای اینکه به این موشکل نخورم اصن گرافیک نگرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد ازش (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا خوبه هممون کانالا رو داشته باشیم هر چی به درد بخور بود اطلاع رسانی کنیم (sm120)
(sm120)دنگ شو امید نعمتیو از دس داد عجب کسیو جاش اورد
الی ژیلا یه عشوه ای اومد دیدی؟؟ (sm2)
(sm2)همون اولشو دیدم که دسته ننه رو گرفته بود بعدش نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه مرورگر دیگه برو!نقل قول:
ای ناقلا خوب می شناسی معلومه کل هاردت پره...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر شما نیز مبارک باشد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست دادی پ (sm2)نقل قول:
گفت میخوان مادرُ صدا کنن میگن (با عشوه تموم) مممممممااادر (sm2)
با کریو می ری؟؟؟نقل قول:
بر شما هم مبارک باد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm2) یعنی چی ؟نقل قول:
(sm120)کارت گرافیک ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) ای جونم اینجور وقتا بپاشی روش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونل و کریونقل قول:
بابا نمودین نمیشه دیگه ول کنین غلت کردم
چیزم خوردی .. (sm50)نقل قول:
دختر ِ شیخ! بهار آمده غم جایز نیست
به دو ابروی ِ کجت اینهمه خم جایز نیست
مهربان باش و در ِ خانه به رویم بگشا
میهمانت شده ام ظلم و ستم جایز نیست
بوسه می چسبد اگر قوری و منقل باشد
چون لب ِ قند تو بی چایی ِ دم جایز نیست
مادرت کاش نمی رفت زیارت، دم ِ عید
گریه و نوحه و رفتن به حرم جایز نیست
پس بزن ابر ِ سیاهی که حجابت شده است
بیشتر چهره برافروز که کم جایز نیست
بیشتر باز کن آن چاک ِ گریبان گرچه
هرویین بیشتر از چند گرم جایز نیست
به من "استغفرالله" نگو دختر ِ خوب !
عربی حرف زدن های ِ عجم جایز نیست
تار ِ مویت بده بنوازم و خود مست برقص
غیر از این موسم ِ نوروزی ِ جم جایز نیست
آسمان رقص و زمین رقص، چه کس گفته حرام؟!
خرده بر حضرت ِ بابای ِ کرم جایز نیست
عشق بی معنی و تو سنگدل و من دلسرد
شده است و شده ای و شده ام جایز نیست
هرچه گفتم بپذیر و دل ِ من را نشکن
نه و نه گفتن پشت ِ سر ِ هم جایز نیست
آمدم خاستگاری، غزلم مهر ِ تو باد
جز جواب "بله" با اهل ِ قلم جایز نیست
شهراد میدری
(sm120)
محسن چرا تبریک نمیگه ، فوروارد کنم برا همه (sm70)
(sm98)
(sm29)نقل قول:
(sm120)اکبر دمت
فری گیت که میره (sm120)
(sm120) کسی تو رو نمیخوره عن ترکیبنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)دیوید گاتا هم ضمن ابراز ارادت به ایام فاطمیه اهنگی با این مضمون ریلیز کرد
David Guetta “Hey Mama” (featuring Nicki Minaj & Afrojack)
داداشم داره گریه می کنه میگه آیفون 6 می خوام (sm2)
جهانبخش مگه تیتراژ بهار نارنج نبود .. (sm2)
می زارم فیس عالی (sm10)نقل قول:
امرو یکی گف من دارم پولامو جم میکنم 2 سال دیگه بتونم آیفون 8 بخرم .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالا من گفتم ب اینا میگن اکانت داری .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم واسه عید بنر نمیزنی