از دنیا عقبیا
- (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
از دنیا عقبیا
- (sm120)
(sm2)والا من تو رو میبینم یاد دوران جنگ سرد میفتم
(sm2)
- (sm2)
حتما خوشگل موشگل بوده
(sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب داشتم یه گشت تو هارد زیر خاکیم میزدم چشمم خورد به آریان یادت افتادم (sm120) گفتم این رضا رو چقد اذیتش کردم حالا فرصت جبران فرا رسیده (sm120) دو تا کلیپ بزار برم و beginig کیفیت wmv اصل ِ میفروشم بهت تا از دلت در بیارم (sm2)
500 تومن بزار برم چون علی پهلوان لنزش کاملاً معلومه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی begining هم 499 تومن چون اولش تبلیغ ال جی داره (sm2)
آقا یه سوال فنی
چرا کلیپ هایی که تو هارد قدیمی دارم خش گرفته ؟؟ لامصب همش گیر میگیره وسط کلیپا ؟؟ کلیپا همه wmv 700 ولی کیفیت اون زمان عالی بود
راهی هست بشه درستش کرد ؟؟؟
change windowshttp://www.1musicbaran.com/forum/images/smilies/58-00.gif
اونوقت با این روش هارد خراب نمیشه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]