چرا رفتی چرا من بیقرارم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا رفتی چرا من بیقرارم(sm25)
شایعه شده بعد اربعین آهنگ شادمهر میاد (sm120)
سلام شيما خوبي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كدوم ورژنش رو شنيدي ؟
بابك بيات يا حامي ؟
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقاش ما آماتورِ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی نوید . خودت خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن حامی (sm74)
فیلم سام و نرگس
چه کسی باور کرد جنگل جان مرا
آتش عشق تو خاکستر کرد
(sm50)
نوید اینو هم ببین نظرتو بوگو(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید اگه احمد و دیدی بهش بگو.کتاب رویاها.که از نظریه های.فروید اقنباس گرفته کتاب خوبیه بازم چیز بهتر پیدا کردم بهت میگم بهش بگو نبود دیشب بهش بگمنقل قول:
قربانت منم بد نيستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه. پس بيا اين لينك رو بگير دان كن ببين خود ِ بابك بيات عجب سوزي داره صداش (sm25)