همين طوره... خودنش اين روزا واسه همه لازمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همين طوره... خودنش اين روزا واسه همه لازمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهـــــــــــــــــــای آقا پسر ! رفیق ! داداش! این دختری که اسمتو میذاری روش
همونی که حتی یبار بهش میگی دوستت دارم عزیزم ...
این دختر روت حساب میکنه مــــــــــــــرد باش !!!
وقتی یه دختر دیگه میبینی بجای اینکه بفکر مخزنی جدید باشی
دست همون اولیو فشار بده بگو دوستت دارم
با همه مکافاتت ...
آهــــــــــــــــــــای دختر خانوم ! آبجی ! قشنگ تر از پریا !!!
این پسری که میای میشی همه چیزش میشی مثه ناموسش
همونی که حتی یبار بهش میگی دوستت دارم ...
اون پسر روت غیرت داره آآآآآآآآآآآآدم باش !!!
وقتی جای دیگه پسر دیگه ای میاد سر راهت
خودتو جم وجور کن بگو من صاحاب دارم یه تار موشم به دنیا
نمیدم .....
از هــــــــــــــر دست بدید از همـــــــــــون دست پس میگیریدا از ما گفتن بود...
يني دوست دارم نويسنده شو پيدا كنم جرش بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه مشتي چرت و پرت ورداشته نوشته (sm3)
لااقل ادمایی که رد دادن و راحتتر تحمل میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفسیر رویا یا همون تفسیر خواب رو داشتنقل قول:
هذیان و رویا داشت
رویا خالی نشنیدم تا الان
اومدم بعوضم نشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفسير موضوعي ِ قران كريم هم خيلي خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو واحدم داره (sm59)
من خوندم و خیلی هم اعتقاد دارم بشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي از چهار فرشته مقرب خداست (sm120)نقل قول:
خیلی یه وقتایی ادم یه چیزایی میبینه کف میکنه از دورو.بریاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]