[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشگل شدی امشب...
بازم نشستی روبروم
مات تماشای توام
از تو حکایت میکنه
در و دیوار این خونه
به شدت اولش منو یاد آهنگ خونه از آلبوم دهاتی انداخت گرچه اون کار و اون صداشو نسبت به تماشا بیشتر دوست دارم ولی همین ملودی تماشا که حدودا دوازده سال پیش واسه دومین آلبوم مهستی بعدِ از خدا خواسته ساخته شده شرف داشت به تمام این چرت و پرتایی که این چند سال داده امیدوارم حتی اگه دیگه حال آهنگسازی هم نداره لااقل هر از گاهی یدونه همینجوری از آرشیوش بده بیرون
اجرای کامل آزادی
تو که نیستی تا ببینی .....
(sm50)
امسال میگند سال پرکاری واسه شادمهر.منم امیدوارم کارای بیشتری از خودش بشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید زمانی فقط آهنگ با زمان 2 دقیقه ای تنظیم نکرده بود که اونم چشممون بهش روشن شد شوربختانه (sm172)
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که تماشات میکنه تا آخر دنیا منم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود (sm127)(sm176)(sm176)
مخلصیم.. سال نو مبارک باشه پیمان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بیشتر عزیز .. عید و سال نو تو هم مبارک مسعود جان
قربونتنقل قول:
ممنونم ازت فداتنقل قول:
نظرت در مورد آهنگ جدید چیه پیمان جاننقل قول:
راستش دوست داشتم آهنگ را .. قبل اینکه منتشر بشه چند وقتی دید منفی نسبت به شادمهر پیدا کرده بودم و با اراده سعی میکردم آهنگاش را پلی نکنم تا اینکه تماشا اومد. منم با ابی حامد موافقم به نظرم بوی آهنگای اواخر دهه هفتاد را میده و حال و هوای آلبوم دهاتی را داره یک جور حس نوستالژی ازش به گوش میرسه. ترانه خیلی خوبه ملودی هم دوست داشتنی و قشنگه و تنظیم با اینکه میتونست بهترم باشه اما اصولی و حرفه ایه و دیمی کار نشده . این کار سطح توقعات را مثل دیگران برای منم از شادمهر میبره بالاتر و اگر آهنگای بعدی بره تو فاز همون آهنگسازای ضعیف و تازه کار دومرتبه باعث القا حس نامیدی از شادمهر میشه بدی ش همینه ....نقل قول:
تعطیلات تموم شد احسان نیومد که ... (sm168)(sm20)
اومدم ...(sm120) کرونا گرفته بودم ...(sm74) هفته اول رفتیم شمال از تک تک سلولها و سوراخهای وجودم زد بیرون یه هفته خوابیدم با گلودرد و کمر درد و خلاصه همه چی درد ...(sm74)(sm120)نقل قول:
هیچوقت فکرشو نمیکردم یه روزی آهنگ شادمهر گو کنم اشکم دربیاد ...(sm74) یعنی دمش گرم ... همش صدای مهستی تو گوشم بود ... سنگ تموم گذاشت براش ...
حیف و حیف و بازم حیف که عمرش به دنیا نبود که خودش بخونه ... خدابیامرز بعد آلبومی که شادمهر ساخت براش با یه ذوقی میگفت آلبوم بعدی با بیژن مرتضوی و شادمهر ... خدابیامرز تازه داشت با شادمهر دوباره اوج میگرفت .... روحش شاد ...
سلام احسان جان.سال نو مبارک.خدا بد نده حالا بهتری داداش؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خداییش خیلی خوب بود فقط حیف که کوتاه بود .کاش متن ترانش بیشتر بود البته من فکر میکنم خود شادمهر کوتاهش کرده باشه...یادش بخیر هنوز مصاحبه مهستی یادمه که ازش از آلبوم جدیدش پرسیدند و اون گفت من که آمادم فقط مونده شادمهر کارش را شروع کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مسعود جان ...(sm19)سال نو مبارک ...(sm176)نقل قول:
خدا رو شکر یه 10 روزی گذشته بهترم ...
کوتاهی تایم آهنگ ها تو آلبوم از خداخواسته مهستی هم بود ... به نظرم این هوش بالای شادمهر و شناختش از صدا و آهنگ های مهستی رو نشون میده ... آهنگ های قدیمی مهستی همشون تایم بالای 4 دقیقه داشتن ... اصن اون موقع مد بود تایم های بالا و اورتورهای یک دقیقه ای حوصله سر بر ... شادمهر هم با اینکار مهستی رو وارد فضای جدیدی کرد که فاصله بگیره از گذشته ... ریسک بالایی کرد و خیلی عالی جواب داد ... بدون شک از خداخواسته بهترین آلبوم مهستی بود ...نقل قول:
خدابیامرز مهستی تازه آهنگسازی که بتونه به روز براش بسازه رو پیدا کرده بود ... اگه این همکاری ادامه پیدا میکرد حداقل دو تا آلبوم موفق دیگه از مهستی میشنیدیم ... حیف ...
آره حیف این استعداد که الکی داره حروم میشه و تنبل شده... آره واقعا آلبوم خوبی بود حیف شد این همکاری ادامه دار نشد..کاش اگه بازم کار واسه مهستی داشته بخونه و پخشش کنهنقل قول:
نقل قول:
خوش اومدی دلمون تنگ شد بابا (sm111)(sm127) ای داد ... امیدوارم الان بهتر شده باشی خیلی بده منم پارسال وسط تابستونی گرفتم از همه بدترم گلو دردش بود که فوق العاده وحشتناک و اصلا تکان دهنده بود یه جورایی (sm81) تو هم که ظاهرا مشکل دیکس و کمر درد هم از قبل داری پس قوز بالاقوز شده (sm54)
(sm127)نقل قول:
من که بیچاره شدم از درد ...(sm81) روزای اول کمرم قفل کرده بود نمیتونستم از جام بلند شم درد وحشتناک ... گلودرد که نگم برات حس خفگی داشتم صدا م در نمی اومد ... هنوزم صدا م گرفته ... سه چهار روز اول بی اشتها بودم هیچی نخوردم ... حتی آب هم نمیتونستم بخورم ...(sm74) بعد از سه چهار روز که آمپول نوروبیون و شرب مولتی ویتامین خوردم تونستم یکمی غذا بخورم همشو بالا می آوردم ... اصن یه وضع وحشتناکی ...(sm74) سرگیجه که نگم از روز اول ... شب نمیتونستم بخوابم ... یکم میخوابیدم با حس خفگی از خواب بلند میشدم اصن تو این دنیا نبودم ...(sm74) بعد چشایی رو از دست دادم مزه ها رو تا دو سه روز حس نمیکردم به خصوص مزه شیرینی ... حتی گفتن نوشابه بخور برای گلودرد خوبه مزه نوشابه رو حس نمیکردم ... خلاصه بیچاره شدم ... نمیدونم از کجا گرفتم هر چی فک میکنم شاید از یه مغازه که رفتم گرفتیم ... به محض اینکه برگشتیم به شب نرسید که سرگیجه ها شروع شد ... از اون بدتر میترسیدم بچه ها بگیرن که خوشبختانه نگرفتن ...
فک کنم ویروس کار حسین بود پخش کرده بود تو شمال ...(sm2)کاش همون تف مینداخت تو کیون راحت میشدم...(sm2)
الانم مجبور شدم بلند شم وگرنه دو هفته استعلاجی داشتم ...
انشالله بهبودی کامل احسان جاننقل قول:
کرونا گرفتی از ی لحاظ بهتر شد ... میرفتی سرکار ول میچرخیدی استراحت میکردی.. این کرونا باعث شد تو خونه ول بگردی استراحت کنی(sm2)نقل قول:
مرسی عزیزم ...(sm10)نقل قول:
حتی این هفته هم استعلاجی داشتم ...(sm120) از چهارشنبه رفتم سر کار چون بدون من کارها پیش نمیره ...(sm120) بدون جایگزین هستم ... (sm149)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شکر که باز بچه ها نگرفتن (sm74) ... باشد که زودتر کامل خوب بشی حس بویایی اینا که حالا حالا ها ممکنه برنگرده
لعنت ابدی به چینی های بی ناموس و همفکرای کثافتشون(sm3)(sm3) حرصم میگیره وقتی میبینم بعضی از مردم ما اینقدر بی خیالن که میرن ماشین چینی میخرن حالا قطعات کامپیوتر و گوشی رو نمیشه کاریش کرد چون در انحصار اوناست اما ماشین که واجب نیست (sm9)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید هر دو تون با تاخیر مبارک باشه عزیزان (sm137) (sm176) (sm176)
(sm10)نقل قول:
بویایی مشکلی نداشتم فقط چشایی بود که شکرخدا برگشت ... مگه میشه من نوشابَه نتونم بخورم ...(sm120)
ماشین چینی ...؟ مگه چیزی شده ...؟
چین فکر و ذکرش اینه که سال 2028 بشه نامبر وان اقتصاد دنیا ... تو این راه هر کاری میکنه ... حتی ممکنه پول داده باشه استورمی دنیلز برای شکایت از ترامپ ... چینیا عرصه سیاست رو بیخیال شدن و فقط به اقتصاد فکر میکنن ... خاورمیانه هم لقمه آماده برای غارت کردن و رسیدن به اهداف اقتصادیشونه ... چین رو زیاد جدی نگیر چون به شدت منفعت طلبه و هر جا نیاز باشه سریع پشت آخوندا رو خالی میکنه ... ماشین چینی به همه جای دنیا نفوذ کرده به خاطر ظاهر خوبی که داره ... ملت احمق هم ظاهر بین و فقط خوشگل باشه پز بده براش کافیه ...
عزیزم ...(sm19)(sm10) عیدت با حداکثرترین حداکثرِ تاخیر ممکن مبارک ...(sm176)نقل قول:
نقل قول:
من همون اوایل گرفتم، ی جا بودم واسه شب نشینی، مادر گداها هم غذای مسموم به من دادن و هم ویروس کووید رو تو حلقم پاچیدن... هفته اول صدام شده بود مث گاو کوکب خانم، اصن نه اشتها داشتم و نه بوی چیزی رو میفهمیدم، از هفته دوم خوب شدم ولی چند ماه صدام گرفته بود، یکی بهم واساب زده بود: پد سَ چرا صداتو مث داریوش کردی!؟... بیا و حالا درسش کن.
خدا رو شکر که بهتری، باهاس بساط ویتامین سی و کلی پروتین رو هر شب پهن کنی و به بدنت برسی.
واقعا کی میتونه اینقدر تو محل کار ول بگرده و چایی بخوره(sm2)نقل قول:
عید توام مبارک عسل(sm19) تنت سالم و دلت شاد باشهنقل قول:
اگه فقط گرفتگی صدا بود که مشکلی نبود ... تمام بدن رو درگیر میکنه لامصب ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاره کار شربت مولتی ویتامین و آب گوشت و امپول نوروبیون ... اینا رو استفاده کردم بهتر شدم ...
من اگه نباشم نظارت کنم سنگ رو سنگ بند نمیشه ...(sm2)اتفاقاً چایی خور نیستم ...(sm120) اعتیاد به قهوه دارم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]