بر میگردم (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
بر میگردم (sm118)
حتی شهاب رضا محرمی هم بدون آموزش این تایپارو میزنه ، تو میخوای با چند نفر جمع شی اینو بخری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) دَیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ دیوونگی پیام صالحی (sm77)
یرگه کار مو تو دره بالا میگیره (sm50) ذره ذره دره عشقت تو دلوم جا میگیره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اسم فیلم چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زارت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب رضا محمدی من چی کار دارم
من خودم میخوام یاد بگیرم
پایه ای پول بزاریم بخریم
کسی حرفه ای باشه ، آموزش نمی بینه. نمونه کار می بینه مثل همون میزنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا تایپگرافی انجام دادن اونم مثل این که خیلی سادست آموزش میخوای چیکار
من کارم برنامه نویسیه طراحی زیاد کار نمی کنمنقل قول:
حرفه منم نیست طراحی
میخوام یاد بگیرم یه موقع لازم شد بزنم برا خودم