دقیقا حس تورو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا حس تورو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب دیگه نمیتونم با هات بحث کنم (sm2)ریدی بهم (sm2)نقل قول:
خوندم بابا ریدم تو اعتقادش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باریک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از حرفای مهم این کتاب همینه (sm120)
راز استاد اندی پِلی شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم رشتم اینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم به هرکی نمیتونی بگی ... حالا هی بشین بگو برین بخونین براتون خوبه(sm120)
الان کتاب وقتی نیچه گریست رو میخونم کلی حال میکنم ولی جوری نیست هرکی کتاب خواست بگم برو اینو بخون بعدم انتظار داشته باشم خوشش بیاد(sm120)
اخه مسئله اينيست كه بخواي بهش باور داشته باشي يا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دلت بخواد مورد نقض واسش هست مگر جز اينه؟؟
تو به من بگو تو زندگي خودت نمود عينيش رُ ديدي؟؟
ترجیح میدم اعتقاد نداشته باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قانون جذب هم هست که آدم اگه یه چیزو بخواد واقعا بش میرسه >>؟؟ اینم بود تو کتاب ؟؟؟ (sm54)نقل قول:
دیگه بعد نابودی مدرن به اندی رو اوردی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]