خب دیگه این مشکل خودته به منم ربطی نداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دیگه این مشکل خودته به منم ربطی نداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمشو ندیدم ولی فک میکنم کتابش کاملتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درک این کتاب یه کم سخته ولی تو جهان خیلیا به این کتاب اعتقاد دارن
منم نگفتم مشکل تونقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم زیادی اعتقاد نداشته باش خطرناکه(sm120)
حکایت عمه و خدا ...
ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪﻡ ﻫﯽ ﺻﻮﺭﺕ ﻋﻤﻢ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺟﻠﻮ ﭼﺸﺎﻡ
ﻣﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﻫﻮﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﻏﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺩﺍﺭﻩ
ﻣﯿﮕﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﺎﺯ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﻋﻤّﺖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ
(sm30) واای مردم از خنده
مدرن تاکینگ همیشه زنده است و می ماند . دیتر بوهلن ( حَفَظهُ الله )نقل قول:
تو تنها کسی که راز منو میدونی
تو تنها کسی که برای من میمونی
آدم یاد مهد کودک می افته (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساتید محترم باران!
تماس صوتی و تصویری وایبر چقدر حجم مصرف میکنه؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm120)نقل قول:
باید تصور کنی که اون چیزو داری (sm120)خیلی سخته بخوای این چیزاشو درک کنی (sm120)
ولی من انرژی ای که احساسات به هم منتقل میکنن رو خیلی قبول دارم (sm120)
بزار خطرناک باشه برام . اصلا به تو چه ؟؟ (sm70)نقل قول: