به جان خودم امین داره بیانیه مینویسه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
به جان خودم امین داره بیانیه مینویسه(sm2)
کتابای تخصصی جامعه شناسی دیوانه کنندس جامعه و سیاستم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندكي همينهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول هدايت بعضي ها خوش به دنيا ميايند و بعضي ها نا خوش
ما از روز اول همونيم تا اخرشم همونه
جنگيدن واسه تغييرش حاصلي نداه فقط عذاب دادن خودته
اميددخيلي ابزار خطرناكيه ... ترجيح ميدم هيچ وقت به چيزي اميدي نداشته باشم
چون ميگذرد غمي نيست (sm50)
نه خداییش مشاوره ازدواج هم میدی ؟؟ (sm54)نقل قول:
من پی دی اف اصلا حال نمیکنم ولی قبلا که گوشی درست درمون داشتم میریختم تو گوشیم که تو اتوبوسی ،تو مهمونی یا هر گورستونی که بیکار بودم میخوندم (sm120)نقل قول:
ولی در کل کتاب رو بگیری دستت بخونی یه حال دیگه بت میده (sm120)
بقول شریعتی خر باش و زندگی کن خودتو بزن به نفهمیدن فهمیدن زیادی عذاب اوره کسیم ازت توقع نداره امروزو حق دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتاب مثل فیلم و چیزای دیگه .. سلیقه ای هست.. باید مربوط به فاز ادما باشه.. هرکی ی علاقه خاصی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار با مشروب با طعم هم اغوشی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی فراموشی ،فراموشی ،فراموشی (sm50)
یعنی کل زندگی تفسیر شده تو این بیت
دقيقا واسه فهميدن بايد هزينه دادنقل قول:
من كه دادم .. ادعاي فهم ندارم ولي خيلي چيزا رُ از دست دادم سر بيشتر فهميدن
گور باباي اون زندگي! به چه قيمتي؟؟ نفهمي؟؟ نميتونم
اره خوبنقل قول: