هرکس به تمنای کسی غرق نیاز است
هرکس به سوی قبله خود روبه نماز است(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هرکس به تمنای کسی غرق نیاز است
هرکس به سوی قبله خود روبه نماز است(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا !؟ شبکه من و تو !؟
حتما تکرار داره ! به بین اگه ساعتش رو گیر اوردی خبری بده !
ببخشید تو ازت بپرسن هدفت از تشکیل خانواده و ازدواج چیه تو میگی زن بگیرم بکنمش ؟ ! (sm2) آخه عقب مانده مگه زندگی همش تو *** خلاصه میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینجوری باشه که اصلا کسی زن نمیگیره این همه پولم خرج کنه ....میره یه نفرو پیدا میکنه یا صیغه موقت یا اگرم خراب باشه که میزنه جا یه پولی هم میده ...
ولی زندگی فرق داره تو زن بگیر انقد مخارج و مشکلات سنگینه که کمرتو خم میکنه باید مرد باشی صبح تا شب عرق بریزی واسه زن و زندگیت ......
حالا یه شب جمعه هم 10 دیقه در راه خدا بت میده (sm30)فک کردی زن بگیری هر شب میکنی اونم یه ساعت ارواح عمه ت ...(sm2)
من یه نفرو سراغ دارم میگه زنم بیشتر از 10 دقیقه کارم طول بکشه اگه ارضا هم نشم دیگه نمیزاره هر کاری کنی(sm2) خسته میشه (sm70)
ولش کن باووو این دیوث رو تو کله اش به جای مغز پهنه نمی فهمه این چیزا رو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما زن بگیر دو هفته نکنش اگه خیلی مرام داشته باشه میره درخواست طلاق میده اگه بی مرام باشه میره با یکی دیگه میریزن رو هم صداشم در نمیارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عجب ! حتما سری جدید greatest Hits هستش !؟
شایدم یه برنامه ی جدید ساختن !
اوکی پس خبر از تو !
از امیر نقل میگیره (sm30)
آخ ببخشید اشتب شد (sm25)(sm59)
لاشی من دارم دیدت رو میگم به یه زن با چشم ابزار ج.ن.س.ی نگاه نکن خلاصه یه زن هم عواطف داره احساسات داره بله کلا س نیازه ولی اینکه فقط به چشم یه ابزار نگاش کنی کار اشتباهیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]