مسعود شجاعی (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
مسعود شجاعی (sm3)
لنگ و بازیکنای لنگی (sm2)
آخه مثلا با نکونام چپ بیفتیم که چی بشه ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار بعد از بازی آرژانتین را ببین --- اول بازی هم که کاپیتان ها با هم دست دادن ببین --(sm87)-
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه ژکو رو میگرفت؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت چی میگه این وسط فرت و فرت...(sm102)(sm70)
لنگ .. لنگیا (sm2)
کاش منم به باهوشی شما بودم از این عکس این همه مفهوم میگرفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دل خوشی ازنکونام ندارم که بخوام دفاع کنم...ولی الکی هم نمیتونم کسی رو خراب کنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این که هیچ به مسی قول پاس گل هم داد (sm2)نقل قول:
ماله شو --- (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]