ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صاحاب کرم داره(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صاحاب کرم داره(sm2)
توی گوگل سرچ کردم اینو اورد بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) هرگز هرگزنقل قول:
پس بیا گول منو بخور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سایزش هم همینطور ... حتی سرعتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که اصلا حرفشو نزن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من کلا سعی کردم آزارم به کسی نرسه وضعمون اینه ، هر چی سنگه جلو پای ما میفته ، چی برسه مردم آزاری بکنیم ، ولی واسه شوخی با دوستان حرکت جالبیه بعدا دان میکنم نگه میدارم واسه روز شوخی با دوستان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گولمو نخوری میدم شیخونک بخوره ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه سگ هارو دیدید همیشه یه گوشه لَم دادن خسته ن؟ انگار میخوان بگن عاقبت وفاداری همینه
من فقط گول خانم منشی رو میخورم و تمام (sm2)نقل قول:
این چه وضیهنقل قول:
نه گول صابرو میخوری نه گول من
لابد فردا گول نوید رو هم نمیخوری
واقعا چیجور میخوای قبول شی؟؟؟(sm2)